Käsityöt,  Muoti,  Neuleet

Beige neule

 

Sain ennen joulua toivomuksen neulepaidasta, joka olisi beige ja lettikuvioitakin voisi olla. Pieni kuva löytyi antamaan ohjeita tähän työhön, mutta täytyy myöntää, että työ eteni yhteistyössä tyttären ideoiden, yritysten ja erehdysten kera. Langaksi valitsin Sadnes Garn Lanett Babyull 100% konepestävää merinovillaa, puikkosuositus 2 ja puoli, mutta käytin kolmosen puikkoja. Valmista tuli ja on kuulemma ihan hyvä lopputulos. Huh, hyvä niin. Neule on takaa ja hihoista sileää neuletta ja jättipalmikon reunoilla kulkevat kapeammat lettikoukerot. Hyvin klassinen ja pelkistetty malli.

                                                       
                                                   With love,
                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *