Uncategorized

Vaatteita myyntiin

Eilinen päivä hurahti siivoilujen merkeissä, sillä sain vihdoinkin uuden tulostimen paikoilleen ja miehen sitä asentaessa, siivoilin jo vähän räjähtäneeksi päässyttä vaatehuonetta. Asensin myös kalenteria seinälle ja raivasin ison kasan vaatteita myyntiin. Tarkoitus on laittaa huutonettiin jo pieneksi käyneitä koululaisten ja nuorten vaatteita. Mikäli kiinnostaa, niin kannattaa käydä huutonetin puolella katsastamassa käyttövaatteita, ulkoiluvaatteita ja juhlavaatteita.

Illalla: Joo, koko päivä siihen meni, ennen kuin onnistuin kaiken huutonettiin laittamaan. Uusien koneiden ja kameroiden kanssa oli aikamoista säätämistä ja kuvakokojen kanssa tappelemista, mutta nyt olen viisaampi ja väsyneempi myös. Huomenna on tämä loma tullut päätökseen ja työt odottavat. Lohduttelin tyttöjä, että hiihtolomaanhan ei ole täällä etelässä kuin kuusi vaivaista viikkoa ja sitten alkaakin kohta jo kevät. Että sitä odotellessa.
 
 alla linkki huutonetin sivuillemme:
 
with love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *