Sisustaminen

MUUMIMUKIKYNNET mintunvihreä

Muutamia vuosia sitten tytöt innostuivat keräämään muumimukeja ja niitähän sitten kerättiin joka väreissä ja taisi muutama lautanenkin tulla mukin mukana. Kynsitaiteilija teki vanhemmalle tyttärelle kynnet täysin samoin värein kun muumimukissa, joka sattumoisin nökötti pöydän kulmalla. Tästä saimme idean maalailla kynsiä muumimukien värimaailma innoittajina.
Tässä tulevat ensimmäiset muumimukikynnet mintunvihrein värityksin. Mini m oli viime viikolla ostosreissullaan Cesar shopissa löytänyt mintunvärisen geelin ja lisäksi tähän laitettiin I love me- messuilta löydetty fimo flower pötköstä leikattavia kukkasia. Päälle laitettiin Beauty Nails Space Queen 86 kimallelakka ja lopuksi on vielä kirkas geelilakka. Pitäisi kestää pari viikkoa, mutta kukat 3D:nä irtoavat todennäköisesti aika pian. Harmi sinänsä, mutta minkäs teet.

                                                                    Designer mini m
                                                         With love,
                                                               M
                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *