Sisustaminen

MUUMIMUKIKYNNET raidat

Seuraavana Muumi-mukikynsissä tulevat raidalliset versiot. Mini m käytti meidän omistamista kynsilakoista ne sävyt, joiden värimaailma on lähinnä tätä Muumimamma-mukia.
Luin juuri lehdestä, että Tove Janssonin satavuotisjuhlaa kunnioittava Muumi-muki on saanut aikaiseksi sen, että ihmiset vievät kirjaimellisesti toisten käsistä ne Muumi-mukit, joissa on reunan sisäpuolella rillit. Näitä on noin joka kuudennessa mukissa, mutta ihmiset silti tappelee niistä. Huuto-netissä rilli-mukeja on ollut tarjolla 70 euron hintaan. Mitä? Sekoaako ihmiset todellakin jostain Muumi-mukista? No, ei hätää. Rilli-kerjääjille tiedoksi, että niitä kuulemma valmistetaan kysynnän mukaan lisää. Oletko sinä innostunut tästä muki-villityksestä ja keräilyharvinaisuuden löytämisestä?

                 With love,
                    M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *