Lifestyle

Lauantai-iltana

Lauantai on yleensä päivä, jolloin yritän hoidella kaikki viikon aikana kertyneet pyykit, käyn kaupassa, siivoan ja lauantain hikizumba kuuluu tietenkin kuvioon. Pyykit, kaupat ja zumba tuli hoidettua, mutta jotenkin imurin varteen ei houkuttanut ripustautua. Olkoon. Eiköhän tuota ennätä vaikka huomenna heilua imurin kanssa. 
Esittelen tässä ympäristöagentin DIY kynttilöitä, joita myös löytyi agentin minulle tekemästä joululahjapaketista. Nämä oli myös tehty pajassa itse, osa tehty parafiini ja steariini yhdistelmänä ja osa vanhoista kynttilänpätkistä. Mini m lupasi näyttää miten se tehdään, sillä minua harmittaa välillä, kun kynttilät eivät pala tasaisesti, vaan puolet saattaa jäädä palamatta. Nyt sitten täytyy muistaa kerätä kynttilänjämät talteen ja tehtailla niistä uusiokynttilät.
Zumbassa oli muuten yllättävän vähän ihmisiä, verrattuna entisiin vuosiin ja juuri kun minä mainitsin pari postausta sitten tuon ruuhkan saleilla. Voi olla, etteivät kaikki olleet vielä kartalla tuntien alkamisesta. Hiki tuli ja kroppa on nyt vähän ihmeissään, että taasko se rääkki alkoi.
Puuterilunta satoi hieman täällä etelässäkin ja pelkästään se, että ei satanut vettä, teki päivästä aavistuksen verran valoisamman verrattuna viimeaikaisiin raskaan harmaisiin päiviin, kun ei tiennyt oliko päivä alkamassa lainkaan. Nyt onkin ihana syödä hyvin, saunoa kunnolla ja sytyttää hienolla ruususytykkeellä takka ja nauttia sen lämmöstä ja tunnelmasta. Joten tunnelmallista ja rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille!

                                                 With love,
                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *