Sisustaminen

Coca-cola is it. Or is it?

 Meille on hiukan kertynyt noita kokislaseja, koska mieheni on intohimoinen kokiksen juoja ja koska ehkä joskus on tullut käytyä tässä vuosien saatossa Mäkkärissä, niin sieltähän niitä on sitten kotiin kannettu. Mieheni on ollut innoissaan näistä ja aluksi ne olivat ihan siedettäviä, kun niitä oli vain muutama. Mutta sitten niitä alkoi oikein vyörymällä ilmaantua meidän talouteen ja aina neljän kappaleen sarjana. Yritin kauniisti ilmoittaa mielipiteeni tästä lasien keräämisestä, että nyt pikkuhiljaa jo riittäisi, mutta annas olla. Kohta oli taas jotkut jalkapallon mm-kisat tai olympialaiset ja kokislasi-kampanjaa pukkasi ovista ja ikkunoista. Nämä ovat oikeasti tyylittömiä ja muutama kirkas kyllä menisikin, mutta, että inhokki-väriäni vihreää alkaa löytyä liikaa. Eikä näitä saa rikkikään millään, vaikka on tullut kolhittua laseja astianpesukoneeseen reippaalla otteella.
 Viime kesän asuntomessuilla joku oli tehnyt kokislaseille oman lasivitriinin, jos oikein muistan ja siitähän mieheni innostui vallan.  Joo, jossain miestenluolassahan se menisi todella hyvin ja sinne se sopisikin, mutta että meidän keittiöön!
Yksi mahdollisuus olisi  laittaa se vitriinikaappi meidän lasitetulle parvekkeelle ja hankkia vaikka pieni jääkaappi kokista varten. Sinne ne sopisivat. Mutta toistaiseksi minun täytyy kestää niitä ja onhan tässä se lohtu, että koska tytötkin niistä tykkäävät, on heille tiedossa kotoa muuttaessa muutamia laseja mukaan.

Että seuraavaa kokislasi-kampanjaa odotellessa ja eikös ne vaan nyt ole järkkäämässä niitä Sotshin olympialaisia ihan minun kiusaksi! Heh heh!

                                                With love,
                                                       M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *