Kosmetiikka

Estee Lauder silmämeikkisetti

 

Olin ostamassa vanhemmalle tyttärelleni ripsiväriä joululahjaksi, kun Stockmannilla törmäsin
tämmöiseen tarjoukseen, missä ripsarin mukana tuli vielä muutakin mukavaa. Estee Lauder oli ollut joskus tyttärellä käytössä miniripsarin muodossa ja ajattelin, että vaihtelun vuoksi ostan tämän. Ripsivärin tuli olla säänkestävä, mutta vedellä poistettava, kuten suosikkimerkkimme Sensai 38. Myyjä kertoi tämän kestävän normaalissa menossa mukavasti, muttei kuulemma laskettelussa ollut ollut paras vaihtoehto. Lisäksi tuli geelirajus mustana ja luomiväripaletti kolmella luonnollisen  ruskealla, kullalla ja vaaleanpunertavan beigellä sävyllä. Niin ja myös tämä pieni pussukka.
Tyttäreni ihastui sisältöön, mutta ripsari Dublewear Zero-Smudge Lengthening Mascara mureni ihmeellisesti pitkin poskia aina parin tunnin kuluttua. Harmillista, sillä urheilevana nuorena naisena ripsarin tulisi tietenikin kestää menossa mukana. Täytynee hankkia silti se Sensai hänelle.
Luomivärit olivat hyvin vaaleapigmenttisiä, joten tummaa meikkiä ei näillä saa, mutta tuskin tytär sitä haluaakaan.
Geelin otin itselleni, koska tytär ei ollut siitä kiinnostunut. Itse olen käyttänyt parisen vuotta Estee Lauderin nestemäistä rajausta ja se on pysynyt Dermalogican primerin päälle laitettuna kuin tauti. Ei lähde sateessakaan ja koska silmäni vuotavat herkästi, on tämä ollut minulle todella hyvä valinta. Mutta rajaus alkoi olla lopussa ja vähän ehkä jo kuivahtanut, joten tartuin tärisevin käsin pikkupikku siveltimeen ja yllätys, yllätys sain aikaiseksi ihan siedettävät rajaukset. En kuitenkaan uskonut rajauksen kestävän, mutta se kesti ja luulen kyllä, että taaskin primeri auttoi asiaa. Nyt olen sitten taituroinut tämän geelirajauksen kanssa ja olen ihan tyytyväinen, sillä rajaus on päiväkäytössä hieman pehmeämpi kuin nestemäinen. Myyjä kehotti ostamaan kunnon rajaussiveltimen viistopäällä ja sellainen on varmaan hankittava, jotta lopputuloksesta tulee hyvä ja mielellään ohut rajaus. Kyllä tässä vielä meikäläinenkin oppii kaikkea uutta, vaikkei aina uskoiskaan.

                                                            With love,
                                                                   m and M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *