Lifestyle,  Sisustaminen

Kun kaikki on vinksin vonksin

Juu, kaikki ei ole aina niin kuin unelmaa. Tässä blogissa uskallamme paljastaa myös totuuden, nimittäin nuoren neidin kynsistudio ja kaunistautumispöydän kohtalo, joka on varsinkin kirjoittajaa ahdistanut aina säännöllisin väliajoin. Kun mini m lakkailee ja taituroi kynsiä, on lopputulos pöydän päällä varsin kaoottinen. Roskat sun muut jää kivat koristamaan pöytää ja lakkapullot ja sudit sinne ja tänne.

Mutta kunhan uhkaa kiristää ja hieman epätoivoissaan lahjoo, alkaa tapahtua kummia ja melkein yhden päivän pakertamisen jälkeen kynsistudion pöytä alkaa näyttää jo ihan inhimilliseltä… kunnes taas aletaan lakkaamaan uusia kynsiä….

Kun kesällä sisustin vaatehuonetta ja annoin kaunistautumispöydästä laatikon mini m:n käyttöön, en voinut kuvitella avaavani joskus laatikkoa ja sen näyttävän tältä! Mutta häätöuhkan ja lahjomisen seurauksena ja taas tuntien ahertamisen jälkeen, laatikko alkoi jälleen näyttää paremmalta.

Mutta kuten kaikki teinien äidit tietävät voi elämä olla välillä ailahtelevaa ja siivoukset eivät aina kiinnosta, joten kaipa tämäkin vaihe joskus helpottaa. Vanhempi teini on ainakin näyttänyt esimerkkiä sillä saralla, joten valoa on tunnelin päässä, kaiketi. Onko kukaan muu kanssasisar törmännyt tämmöiseen vaiheeseen?

                                                                Designed by mini m
                                                      and M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *