Sisustaminen

iittala Origo Oranssit kulhot

Sain eilen mieluisen postipaketin, jo kuukausia odotetun. Paketista paljastui nämä ihanan pirtsakat Iittalan Origo aamiaiskulhot. Kesällä nimittäin muroja ostaessani löysin keräilyhaasteen muropaketin kyljestä. Royal Design järjestämän Iittala Origo murokulhon sai keräämällä tietyn määrän muropakettien viivakoodeja ja koska olen ennenkin tämmöisiä keräillyt ja kivoja tavaroita kyytipoikana saanut, olin heti mukana. Kilpailuaika loppui lokakuun lopulla ja ajattelin kerätä kaikki koodit ja tilata kulhot sitten yhteen lähetykseen, sillä postikulut piti itse maksaa. Mutta kun yritin kirjautua sivulle, oli se poistettu ja ilmoituksena oli vain, että koska suosio oli ollut niin suuri ja kulhomäärä niin pieni, ei kulhoja voida toimittaa enempää. Minä suivaannuin tästä ja lähetin vähän sähköistä postia ja siinä oli kirjeenvaihtoa puolin ja toisin ja no, nyt minulla on nämä ansaitut kulhot. Tästä vinkkinä kaikille, ettei kannata luovuttaa, vaan on asiallisesti valitettava ja kyllä fiksut firmat vastaavat huutoon, tässä tapauksessa meiliin.

En ole tässä vähään aikaan mitään astioita ostellutkaan, joten tämä piristi meidän kattausarkea. Luulin kulhojen olevan pienempiä ja yllätyin iloisesti, sillä noin reilunkokoisesta kulhostahan voi syödä tietysti ne aamiaismurot ja puurot huoleti. Lisäksi näihin voi asettaa tarjolle herkkuja ja käyttää vaikka tarjoilukulhoina. Täytynee myöntää, että kaipa sitä on vähän jumiutunut tuohon valkoiseen kattauksissa, joten en ehkä itse olisi kaupasta valinnut näin riemunkirjavia kulhoja. Mutta nyt olen todella tyytyväinen, sillä nämä antavat kattaukseen kivan ja iloisen lisämausteen. Täytyy kokeilla jossain vaiheessa erilaisia kattauksia näiden kulhojen kanssa. Se hyvä puoli valkoisen tai kermanvalkoisen astiaston,( Pentikin Vanilja) on, että sitä voi hyvin yhdistellä muihin värikkäämpiin astioihin ja silti lopputulos on kiva, vaikkei astiasto ole alusta loppuun samaa sarjaa.
Miestäni huvitti, kun avasin pakettia ja kulhot tulivat esille, sillä olin sopivasti raidalliseen neulemekkooni ja raidat menivät aika hyvin yksiin kulhojen kanssa. Sovin siis kattaukseen.

                                               With love,
                                                      M

4 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *