Kosmetiikka

Tammikuun LivBox

Yhteistyö:  LivBox

Tammikuisessa Livboxissa oli hyvinkin hoitavia tuotteita, mikä näin pakkasilla on tietysti hyvä juttu, sillä joutuuhan iho ja hiuksetkin aika kovalle koetukselle täällä pohjolassa. Lunta saatiin viimeinkin, myös tänne etelään, vaikka kuvatessa jouduinkin turvautumaan tekolumeen.
Yläkuvasta puuttuu yksi tuote, joka oli jäänyt kiireessä seikkailemaan laatikon pohjalle, mutta on loppukuvissa mukana.

 

Tässäpä tuote, jota olisin kaivannut jokunen aika sitten, kun sinnittelin muutaman silmänympärysvoidenäytteen kanssa toista viikkoa, ennen kuin pääsin ostamaan uutta. Niinpä annoinkin tämän suosiolla nuoremmalle tyttärelle käyttöön. En ollut muistanut hankkia hänelle ensimmäistäkään silmänympärysvoidetta, vaikka hän on meikkaillut silmiään jo parisen vuotta. Niinhän sitä sanotaan, että silmänympärysvoide tulisi hankkia heti, kun alkaa säännöllisesti käyttämään silmämeikkiä. No, en usko, että tässä vielä kiire on, mutta nyt hänellä on siis silmänympärysvoide. Tämä Lumenen tuote on kylläkin korjaava, joten saattaa kuitenkin olla liian ravitseva näin nuorelle, mutta, joka tapauksessa, tytär siis oli testaajana.
Tuotteesta kerrotaan, että se auttaa hidastamaan ihon ikääntymistä, säilyttää ihon kiinteyden, parantaa pintaverenkiertoa ja ihon sävyä ja vähentää turvotusta. Tyttären mielestä tämä on auttanut juuri tummiin silmänalusiin ja turvotukseen parhaiten. Ryppyjä kun ei vielä ole, niin muuta merkitystä tällä ei hänelle ollut.

 
 

Hellävarainen hammastahna on tarkoitettu valkaisemaan tummentumia vahingoittamatta kiillettä, mutta totuushan on, ettei tällä oikein tummentumia saa pois mitenkään, vaan täytyy olla järeämmät keinot. Muuten ihan kiva matkatahna.

 
 
 

Ja lisää silmänympäryksiin hoitoa. Être Belle pussista löytyi lappuset, jotka olivat tehohoito silmänympäryksille. Rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa sekä kiinteyttävää kollageeniä sisältävät silmälaput tekivät ihon pehmeäksi ja todella rauhoittivat silmänurkista punoittavaa ihoa. Kiinteytyksestä en niin menisi kehuskelemaan.

 

Rimmelin Scandaleyes  Eye shadow Stick oli hauska, mutta ei ollenkaan niin helppo laittaa, kuin oletin. Nimittäin siihen mihin sitä laitoit, siihen se jämähti ja kun on tottunut silmämeikkiä häivyttämään, niin tämäpä ei häipynyt sitten mihinkään. En halunnut sutata koko ylälomea ja yritin vain laittaa rajauksilla ja sitten hieman leventää yläluomen varjostusta ja joo-o. Ei tullut kehuttava lopputulos. Tätä pitää todella ainakin meikäläisen harjoitella, sillä ideana tämä on hyvä, nopea ja kestävä. Sävy oli tyylikäs ja sopii aika monelle, varsinkin aikuisemmalle naiselle.

Olen kuullut paljon hyvää tästä No7 merkistä, joten kuivalle iholle suunnattu kosteusvoide suojakertoimella kuulosti hyvältä. Mutta voide tuntui aika paksulta ja tahmealta, en tiedä johtuiko suojakertoimista, joten levittyminen oli kehnoa. Sain heti poskeeni punaisen patin, joten ehken jatka tämän kanssa, kun taas korkeintaan kaulavoiteena.

Innostuin tarjoamaan näitä System4 Bio Botanical shampoota ja seerumia vanhemmalle tyttärelleni, joka on kärsinyt kohta vuoden runsaasta hiustenlähdöstä. Lääkärissäkin on käyty ja verikokeita otettu, muttei loogista syytä löydetty. Taitaa kuulua teini-iän ongelmavyyhteen.
Shampoo säännöstelee talineritystä ja vilkastuttaa mikroverenkiertoa sekä stimuloi hiusten kasvua. Näin pienellä kokeilutuubilla ei tietenkään pääse lähellekään sitä, mitä shampoo todella voi tehdä hiuksille, mutta ainakin saa mutu-tuntumaa. Tytär valitti, ettei shampoo oikein vaahtoudu, mutta lopputulos oli kuitenkin kiiltävät hiukset. Minäkin kokeilin tätä shampoota pari kertaa ja ihmettelin myös, sitä että vaahdottaminen on työlästä. Lisäksi tämän shampoon tuoksu oli jotenkin lääkemäinen.  Seerumin kokeilu arvelutti, sillä tytär pelkäsi hiusten vain näyttävän rasvaisilta, mutta ilmeisesti näin ei käynytkään. Seerumia tulisi varmasi käyttää pitkän aikaa, jotta näkisi, että onko sillä todellista apua hiustenlähtöön.

                                                  With love,
                                                         M

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *