Sisustaminen

Air Wick Multicolor Black edition

 

Olimme tänään ruokaostoksilla cittarissa, kun mini m bongasi tämän kauan himoitun tuoksukynttilän, joka vaihtaa väriä.Näitä kynttilöitä on mainostettu jo jonkin aikaa, mutta minä en ollut näihin vielä perehtynyt.Mini m oli mankunut tätä kyseistä Black edition Purple Blackberry Fig tuoksukynttilää jo ennen joulua ja silloin en vielä heltynyt. Olihan noita kynttilöitä tullut hankittua jo useampia, mutta hintakaan ei nyt ollut niin paha, joten eihän siinä muu auttanut ja mini m oli onnellinen kynttilänsä uusi omistaja.

 

Kyllähän tämä kaunis on ja ihanasti vaihtuvat pehmeät värit tuovat siihen ylellisyyttä ja miten ihanan tunnelmallinen se onkaan. Ohjeen mukaan mukana on led-johdin ja erilliset patterit, jotka tulee erikseen hävittää kynttilän palettua loppuun. Sen verran poikkeaa normikynttilästä, kun ihmettelin tämän valosarjan vaihtumista ja toimimista.

Oletko sinä tutustunut jo näihin kaunokaisiin?

                                      With love,
                                             M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *