Muoti,  Neuleet

Cotton Cashmere cardigan by Tommy Hilfiger

Korut: Thomas Sabo käsikoru
            Snö: kaulakoru

Esittelen tässä huippulahjan, jonka sain mieheltäni jouluna. Minä kiittämätön olin ensin lievästi pettynyt, kun  Tommy Hilfigerin villatakki oli väriltään tylsän harmaa ja en oikein innostunut sen takia koko takista. Mieheni sanoi, että vaihtoehtoväri oli oranssi ja oranssin neuleen sain juuri vuosi sitten, että siinä mielessä ymmärrän. Mutta kun sitä sitten kokeilin, niin ihastuin täysin. Neuloksessa on puuvillaa ja kashmiria ja se on ihanan pehmeä, kevyt päällä, mutta silti lämmin. Loistava juttu tässä on myös se, että tätä villatakkia voi käyttää myös kesällä. Voin jo kuvitella miten pehmeä se on paljaalla iholla jonkun topin kanssa.
Vaikka tämä onkin tuollainen hiirenharmaa sävyltään, on tässä kuitenkin piristyksenä nappilistassa punainen terenauha. Itse asiassa tämä on hienostunut väri ja sopii yhteen monen kanssa. Olen jo käyttänyt tätä valkoisen kauluspaidan kanssa töissä ja toki tämän voi asustaa juhlavimmilla koruilla ja ulkoiluttaa sitten myös vaikka illallisella kaupungilla. Monikäyttöinen siis ja varmasti klassisuuden vuoksi kestää vuosia. Mies taisi taas tietää parhaiten.

                                                    With love,
                                                           M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *