Muoti

Teinin vaatekaapilla

Meillä on vielä huomiseen Huuto-netin puolella myynnissä vaatetta lähinnä kouluikäiselle ja myynnistä innostuneena vanhempi tytär kolusi kaappejaan ja mietti mitä laittaisi vielä myyntiin. Nämä Zaran farkut olivat kuulemma hieman liian isot ja a-vot, minä hyppäsin siltä seisomalta kokeilemaan niitä ja ne oli minulle juuri sopivat. Ei me nyt näitä myydä, kun ne kerta äidille vielä menee. Ovat juuri sellaiset farkut, ettei edes huomaa, kun ne ovat päällä. Tytär ei ollut ihan mielissään, kun hyvä kauppatavara katosi minun kätköihin.

 
 

Vaaleansininen kauluspaita on taas mini m:n löytö alennuksesta ja tätä vain sovittelin ylleni villatakin alle. Näytti sopivan sekin. Tästäpä opin, että teinien vaatekaapille täytyy tehdä ristiretkiä useammin, kun alamme olla kaikki samaa kokoa. Mutta järki päässä, ettei nyt ihan kaikkea tule lainailtua. Onneksi minulla kuitenkin on kriitikot omasta takaa.

 

Tähän asukuvaan sopi vielä tämä hopealusikkakoru, jonka olen muutamia vuosia sitten Ornamon joulumessuilta hankkinut. Se oli minusta niin hauska idea ja kauniskin, että on ollut todella usein käytössä. Huomasin juuri, ettei se ole juurikaan tummentunut vuosien saatossa, vaikka hopealle niin helposti käy.
Kannattaa käydä kurkkaamassa vielä huuto-netissä koululaisten ja nuorison vaatteita. Osa vaatteista unohtui kaappien pohjalle, joten lisäsatsi on piakkoin tulossa myyntiin.

                                               With love,
                                                      M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *