Muoti,  Neuleet

Oranssi Tommy ja punainen Barbour

Nämä ruskan väriset neuleet kuuluvat suosikkineuleisiini ja olen saanut ne mieheltäni lahjaksi, Tommy Hilfigerin vuosi sitten ja Barbour jo vuosia sitten. Nämä ovat kevyitä, pehmeitä ja ennen kaikkea lämpimiä. Näillä pakkaskeleillä  meikäläinen palelee, vaikka miten paljon olisi pukenut päällensä. Mutta  tuo punainen neule on todella lämmin, sillä se siihen on käytetty kasmir-villaa ja sitä käyttäessäni ei tarvitse minunkaan hytistä.

Tässä kävi nyt vaan niin, että tänään kun käytin sitä ja somistin sitä hopeaketjulla, niin ketju mokoma oli hangannut rannun neuleeseen. Sattuisikohan kukaan tietämään, että miten sen saisi onnellisesti pois vahingoittamatta neuletta? Olen kyllä vähän tumpelo näiden pesujen kanssa ja yleensä onnistun pilaamaan varsinkin neuleet. Joten, jos jollakin on vinkkiä antaa, ottaisin sen ilomielin vastaan.

                                                              With love,
                                                                     M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *