Lifestyle

Lumipuuteria oksilla

 Miten kauniilta kaikki taas näyttääkään, kun valo osuu lumikiteisiin ja voi selvästi nähdä niiden pitsiset kuviot. Lumi näyttää niin henkeäsalpaavan kevyeltä, niin, että vain pienellä puhalluksella sen saisi lennähtämään taivaan tuuliin. Miten huolettomasti se onkaan leijaillut oksien päälle ja tähän todella iäkkään piparimuotin reunoihin. Muotti, joka toimi kesällä linnunpelättimenä on nyt saanut uuden elämän ruostuttuaan kuparinruskeaksi. Hei, olen muodikas, nythän kupari on in.
Samaisilla muoteilla minun lapsuudenkodissa painettiin joka joulu pipareita. Nyt ne ovat eläkepäiviä viettämässä omenapuun oksilla, sinne kesän jälkeen unohdettuina. Miten kauniilta ne näyttävätkään.

                                      With love,
                                            M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *