Kosmetiikka

Kèrastase ja glamour-kiharat

 

Vanhempi tytär kärsi tässä yli puoli vuotta runsaasta hiustenlähdöstä. Kävimme jo lääkärilläkin ja kaikki mahdolliset kokeet otetiin, mutta mitään muuta syytä, kuin murrosikä ei löytynyt. Tottakai olimme huojentuneita. Shampoita etsiskellessämme, päätimme ostaa Kèrastasen Resistance Bain de Force ja saman sarjan hoitoaineen myös. Tuote tekee hiukset hyväkuntoisiksi ja kiiltäviksi, vaikken pysty sanomaan, että auttoivatko nämä tuotteet tähän hiustenlähtöön, sillä nyt se ei ole enää niin häiritsevää.

 

Nämä Kérastasen hiustuotteet käyvät heikkokuntoisille ja varsinkin käsitellyille hiuksille. Ainoa miinus on hinta. Nämä taisivat tammikuun ajan olla 20% alessa Sockmannilla ja sieltä minäkin ne ostin.

Mini m tykkää etsiä netistä helppoja hiusjuttuja ja varsinkin kihartaminen ilman kähertimiä kiinnostaa. Tässä kiva vinkki: Jaa hiukset kolmeen osaan ja kostuta suihkepullolla hiuksia hiukan ja letitä puuvillahuivi letin joukkoon ja tee näitä lettejä kaikkiaan kolme. Yö voi olla pitkähiuksiselle hankala, sillä letit painavat huivin kanssa aikalailla.

 

Mutta, mitä et kärsisi kauneuden vuoksi ja aamulla sinua tervehtivät glamour-kiharat. Toki voit kuivatella hiuksiasi föönillä, jos et halua viettää unetonta yötä.

Yläkuvassa letin kanssa on m ja mini m näissä kiharakuvissa, sillä hän värjäytti liukuvärjätyt hiuksensa ennen joulua tummanruskeiksi. Tai siis sävytti. Kampaamokouluun pyydettiin cheerleadereita tekemään stuntteja ja esiintymisestä sitten palkittiin hiuksien värjäyksillä. Molemmilla tyttärillä on nyt niin samanväriset tukat, ettei niitä tukan perusteella tahdo edes erottaa.

Jos jaksaa kihartaa hiuksiaan vanhanajan konsteilla ja saa  luonnolliset kiharat, niin kyllähän se hiuksia säästää. Toki aikaa se vie.

                                            With love,
                                                   M, m and mini m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *