Arvonta

Blogisynttäri-arvonta!

Kohta on kuulkaas kulunut tasan vuosi kun me aloitimme tämän blogin pitämisen. Vuosi on mennyt todella nopeasti. Kaikkea uutta on opittu blogimaailmassa ja todella paljon on vielä opittavaa. Olemme todella kiitollisia kaikille lukijoille, joita on pikkuhiljaa ilmestynyt seuraamaan blogiamme. Tiedän, että on muutamia lukijoita, jotka eivät jostain syystä halua kommentteja jakaa ja itsellänikin on ollut sen asian kanssa opettelemista, että käy kurkkaamassa toisten blogeja niin, että jättää käynnistään jonkin merkin. Eräs bloggaaja kommentoi kerran siitä, kuinka hänellä on vaikka kuinka monta tuhatta lukijaa ja kävijää, mutta melkein kukaan ei jätä kommenntteja. Tuntuu kurjalta, että on kuin vieraat kävisi kotona, muttei kukaan jätä mitään viestiä.
Täytynee sanoa, ettei mikään tee meitä iloisemmaksi, kun se, että saa palautetta omasta jutustaan, kuvista tai asian esittämisestä. Siitähän sitä innostuu lisää.

Mutta asiaan, nimittäin järjestämme blogissa arvonnan, jossa kaksi henkilöä voittaa Pop tab design- kukkaron.
Arvonta alkaa heti ja kestää sunnuntai-iltaan 2.2. klo 00.00 saakka ja voit osallistua joko:
1.yhdellä arvalla, jos olet blogin julkinen lukija.
2. kahdella arvalla, jos olet julkinen lukija ja liityt jäseneksi
3.kolmella arvalla, jos liityt jäseneksi ja kerrot omassa blogissasi tästä arvonnasta
Muista jättää kommenttiboksiin nimimerkki ja sähköpostiosoite. Olisimme kiitollisia, jos mainitsisit vielä minkälaisista postauksista pidät ja mitä toivoisit lisää.

Onnea arvontaan!
  
                                                                        With love,
                                                                   M, m and mini m

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *