Arvonta,  Kosmetiikka

Nude meikki

LivBoxissa on arvonta, jossa esitellään oman nude-meikin tärkeimmät tekijät. Minä kokosin pöydälle omat juttuni, jota ilman en töihin tai muuten ihmisten ilmoille mene. Kosteusvoiteen päälle ehdoton ykkönen on Dermalogican skinpefect primer, jossa on 30 spf  ja tätä voi käyttää silmien ympärillä ja luomilla ja siten tämä on minulle se ehdoton. Päälle tulee meikkivoide, voisi olla hieman vaaleampi sävyinen tähän nude-juttuun, mutta Lancòmen teint visionnare, sävy 01 on tällä hetkellä käytössä. Sipaus poskipunaa ja kulmaväriä, mikäli ovat kestovärjäyksestä haalenneet. Silmän sisänurkkaan tarvittaessa Make up storen eazy cover, sävy blue. Paitsi, että voiko se olla blue nimeltään? Naked Urban Decay on ollut käytössä kolmisen vuotta ja siitä näkyy, mikä on ollut se suosituin meikäläisellä. No, se sin ja toiseksi on päässyt virgin. Näillä persikkaan sihtaavilla saa kivan pohjan ja vähän kimallusta luomelle ja aavistus ulkonurkkaan sidecar rusahtavan ja kuparin coctailia. Rajaus kevyesti mustalla Estee Lauderin geelirajauksella ja ripsaria. Huuliin kiilto tai aavistus punertavaa. Siinä se.

With love
       M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *