Muoti

Ralph Lauren- nilkkurit

Joskus vain voi käydä hyvä tuuri, juuri silloin kun et osaa aavistaakaan. Lähdimme viime perjantaina piipahtamaan Stockmannilla katsastamaan ale-tuotteita ja tarkoituksena oli etsiä miehelle kenkiä ja
muita juttuja. No, eipä löytynyt miehelle mieleistä, mutta minä kiinnitin huomiota nilkkureihin, jossa oli huima 60% ale. Kipitin kokeilemaan nahkanilkkureita, joissa oli paksut kannat ja sellaisiahan minä katselin jo syksyllä, kun tein esittelynkin niistä tänne blogiin. Koko oli 36 ja tuntui hieman liian istuvalta, joten pienet olivat. Mutta siten löysin nämä Ralph Laurenin kaunokaiset ja kokoa 37 ja olin aivan myyty. Kannat olivat kyllä kapeammat kuin mitä olin suunnitellut, mutta nämä tuntuivat kuitenkin yllättävän tukevilta jalassa. Hinta alennuksineen oli naurettava ja riemuissani tein kaupat. En yleensä tahdo löytää mitään järkevää tai ainakaan järkevään hintaan ale-aikana, mutta nyt minua onnisti. Jotakin hyötyä oli siitä, että on pienet jalat, kerrankin. Tai.. no se 37 taitaa olla se yleisin koko, mutta luulen tämän olevan pienempää mallia, koska se ei ollut mennyt vielä kaupaksi. Lucky me.
Nyt pitää vaan odottaa pakkasten hellittävän ja keväisempiä kelejä näille kengille.
Oletteko muut tehneet hyviä ale-löytöjä?

                                                        With love,
                                                              M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *