Kosmetiikka

YSL ja Clinique, uutta silmille

Esittelen teille uuden silmänympärysvoiteeni ja ihan tuliterän mascarani. Silmänympäysvoiteen tosin hankin jo ennen joulua ja koska olen nyt sitä reilun kuukauden kokeillut, pystyn antamaan vähän arviota siitä, miten se on minulla toiminut. Olenkin aiemmin marissut hieman turhankin herkistä silmistäni ja niiden allergisesta reagoimisesta varsinkin siitepölyyn ja jonkin verran kosmetiikkaan. Siitepölyt hoituu lääkkeillä ja joskus olen joutunut käyttämään antihistamiinia myös silmien reagoitua kosmeettisiin aineisiin. Onneksi tämä on vähäistä, mutta tämän kanssa täytyy olla tarkkana.
 Kerroinkin Sokoksen myyjälle vaatimuksia silmänympärysvoiteesta ja hän tarjoili minulle auliisti eri vaihtoehtoja. Lopulta päädyin YSL Forever Youth Liberator kermamaiseen silmänympärysvoiteeseen, joka kosteuttaa, poistaa turvotusta ja ehkäisee tummia silmänalusia, rentouttaa silmänympäryksiä siten, että jo kuukauden päästä voit nähdä tuloksia. Tätähän ne kaikki oikeastaan lupailee. En ole odottanut mitään ihmeitä ja ihmeitä ei ole tapahtunutkaan. Olen vain sitä mieltä, että koska kuitenkin olen aina käyttänyt silmien ympärillä siihen tarkoitettuja voiteita, tulen näin tekemään jatkossakin. Voide levittyy hyvin ja silmäni eivät vuoda tätä käyttäessäni. Turvotusta ei aamulla ole ja silmien ympärillä iho tuntuu napakalta. Kyllä tämä ihan hintansa väärti on.

Toinen uutuustuote minulle on ripsiväri Clinque Lash Power mascara. Kicksin myyjä lupasi saman pitävyyden kuin Sensai 38:lla ja sehän toimi. Ripsiin en kyllä saa samanlaista volyymiä, joten tuntuu, että tätä pitää laittaa useampi kerros. Muuten ihan ok. Ainoa ongelma on silmien lievä ärsyyntyminen illalla ja se tuntuu luomella silmän ulkonurkassa. Aivan kuin joku olisi hangannut silmäkulmaani voimakkaasti ja se on arkana. Uskoisin se johtuvan tästä viikko sitten hankitusta ripsarista. Nyt harmittaa, etten malttanut odottaa pääseväni ostoksille liikkeeseen, josta Sensaita olisi voinut ostaa. Laiskuus taidettiin sitten palkita näin. Taidan joutua uudestaan ostoksille, mikäli oireet jatkuu tai pahenee.

                                         With love,
                                                M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *