Sisustaminen

Inspiraatiokuvia kylpyhuoneeseen

Kaikki kuvat: Alvhem 
 
Unelmoitteko koskaan täydellisestä kylpyhuoneesta? Sellaisesta tilasta, johon voi rentoutunein mielin mennä nauttimaan kylpyhetkestä vaikkapa samppanjalasin kera ja jossa pehmeästi kuulee musiikin heläjävän kaiuttimista.  Saat sukeltaa hurmaavan tuoksuiseen vaahtokylpyyn unohtaen koko muun maailman ja huolet ikään kuin haihtuvat.  
Täytyy tunnustaa, että täällä on yksi haihattelija. En minä nyt niin joka kerta siitä vaahtokylvystä välittäisi ja sen samppanjalasinkin voisin ottaa vain viikonloppuisin, mutta uudistusta kaipaisin kylppäriin. Mutta koska se ei taida olla ihan nyt ajankohtaista, niin ikuisuussuunnitteluprojekti kahden wc-tilan remontoimisesta on ollut mielessä useammin kuin kerran. Kaikkihan siellä toimii ja ei ole mitään suurempia ongelmia, mutta lattiat pitäisi laatoittaa, seiniin keksiä jotain kivaa ja uudet kalusteet ottaisin TODELLA mieluusti.
Meillähän kävi kesällä kaverilta saadun kuivausrummun kanssa niin, ettei se miehen korjausyritysten jälkeen kuitenkaan toiminut, joten minäpäs säilytän rummun sisällä pyykinpesuaineita. En halua todellakaan enää lähteä raahaamaan sitä rappuja pitkin alakertaan ja kierrätykseen. Ajattelin, että siinä olkoon, kunnes tulee se remppa!!! Uudet koneetkin on samalla hankittava. Mutta sitä aikaa odotellessa on ihana haaveilla. Toisaalta olen tässä vuosien varrella ennättänyt mieltäni muuttaa niin värin kuin kalustemuotojenkin kanssa, joten on vaan hyvä, että olen miettinyt kaiken huolellisesti läpi, ettei sitten harmita.
Wc:ssä on siis pesutornille paikka ja se tekee kapean wc-tilan vielä ahtaammaksi. Olen välillä suunnitellut kuivaavan pesukoneen hankkimista, jolloin tila ei täyttyisi niin massiivisesti, mutta tiedä sitten onko ne käytössä hyviä. Koskaan en ole kenenkään kuullut kehuvan niitä enkä juuri haukkuvankaan.
Nämä kuvat vain saivat minussa aikaan kipinän ja haaveilu jatkuu. Ehkäpä näistä saa itselle kuitenkin inspiraatiota suunnitteluun. Miellyttivätkö nämä sinua?
 
 
                                      With love,
                                            M                                                                         
 
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *