Käsityöt

Glitter-beanie

Käväisin viikonloppuna lankaostoksilla, sillä en ole yrityksistä huolimatta saanut nuorisoa vihkiytymään pipon käyttöön. Pakkasilla varsinkin olisi järkevä jotain piponreuhkaa käyttää, joten Priimasta ostin sitten Lang Alpaca superlight lamé lankaa. Kovin oli ohutta, joten päätin tehdä pipon kaksinkertaisella langalla. Mallin löysin jo syksyllä Kalastajan vaimon blogista ja tekaisin sen ohjeella tätä Beanie-pipoa. Ohje meni tämän langan kanssa kyllä metsään ja ensimmäinen versio langoiksi, sillä koko oli valtava. Niinpä vähensin roimasti silmukoita ja pienen tuunaamisen jälkeen mini m hyväksyi tämän pipokseen. Aion kyllä tarkkailla onko tämä beanie käytössä.
 

 
 

Tämä lanka on aivan ihanan pehmeää ja ei pitäisi kutittaa, mitä tapahtui edellisen pipon kanssa.
Kimallus tuo sitä jotain tähän lankaan ja arvatenkin valitsin sen, tosin mini m antoi luvan.
Kynnet tuli tehtyä siinä pipon valmistumista odotellessa.

                                                      With love,
                                                            M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *