Uncategorized

Uusi banneri

Nyt on aika uudistaa blogia edes vähän, sillä samoilla pliisuilla jutuilla on menty jo tovi. Latasimme talvisen kuvan taustalle, joten uudistusta on taas muutaman kuukauden päästä tapahduttava. Kuva kuvaa mielestäni nappiin viime hetkien säätä ja sopi siksi hyvin tähän. Olisin halunnut laittaa lisää kuvia tai vaikka vain toisen kuvan vierelle, mutta joku tässä tökki ja homma ei onnistunut. Onko teillä muilla antaa ideoita ja neuvoja, kuinka kuvat saa banneriin esimerkiksi riviin? Tai kaipaako tuo kuva vierelleen jotain muuta? Ehdotuksia otetaan mieluusti vastaan.

Mini m teki tarroilla uuden kynsilookin. Tarrat on ostettu pari vuotta sitten Seppälästä.

                                         With love,
                                                M

3 Comments

  • Jemina

    Minä teen bannerit Picasalla ja Pantilla. Ensin teen kuvakollaasin (2-3 kuvalla) Picasalla ja siirrän kollaasin Painttiin ja siellä lisään kuvan alle tekstiä. Sitten vielä kuvankäsittelyohjelmalla rajaukset ja muut viimeistelyt. Ehkä joku toinen tietää kätevämmän konstin. 🙂

    Hienot kynnet!

  • Jemina

    Niin ja pelkästään Picasallakin voi tehdä koko bannerin jos haluaa että teksti on kuvan päällä. Itse halusin, että teksti on kuvan alla ja sitä en onnistunut Picasalla tekemään. Siksi täytyi vielä soheltaa Paintilla. Olikohan sekavaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *