Uncategorized

Lakkataivas

 

Ostolakon Virvellä on menossa tyhjennyskampanja ja hän haluaa päästä turhasta tavarasta eroon. No, toisen turha tavara voi olla toiseen aarre. Nimittäin tapasimme Virven ja saimme kassillisen kynsilakkoja ja kynsitarvikkeita. Eikä kassi ollut mikään pienoinen, ehei. Kassi painoi 8.2 kg ja kyllä se tuntui olkapäällä kun autoon sitä raahasin. Toivottavasti Virve ei ollut raahannut sitä koko päivää mukana.
Mutta mitä sieltä sitten löytyi. Melkoinen kasa kynsilakkoja, kynsitarroja, color wheels läpysköitä. Mini m ei meinannut malttaa lähteä harkkoihin, kun hän sen kassin näki. Kotiin tultuaan hän on järjestellyt lakkoja ja huokaillut tauotta:” Tämä on kuin joulu, parempi kun lottovoitto. Mä en tajua äiti, että tää on totta, jos tää on unta, niin älä herätä..”
Me olemme Virve niin kiitollisia sinun anteliaisuudelle ja ystävällisyydelle. Iso kiitos.
Arvatkaapas onko tulossa postauksia kynsistä? No joo-o.

                                         With love,
                                                M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *