Sisustaminen

Vaalean kuulas sisustus

Olen tainnut hurahtaa täysin näihin Alvhemin kuviin ja aah niin ihanaan raikkauteen, mikä näistä asunnoista huokuu. Osa kylläkin sopisi paremmin johonkin vapaa-ajan asunnon sisustuksiksi, tai niin minä ne mieltäisin. Puhtaus on myös yksi termi, joka tulee myös mieleen näistä kuvista.
Pidän siitä, että asunnot ovat hyvin askeettisesti sisustetut, mutta ovatko ne sitten kodikkaita ja lämpimiä?

Kuvat Alvhem

Tämän kuvan valitsin mukaan ehkä siitä syystä, että meillä on myös tuo takka, joka kuvassa näkyy ja kuinka paljon iloa, tunnelmaa ja lämpöä se onkaan vuosien varrella tuonut. Nyt on jo unohtunut mikä ruljanssi sitä oli hankkiessa kaikkien lupien takia ja miten sen asentaminen ei ihan mennyt putkeen ja työhön tuli väärien osien takia kolmen kuukauden odotusaika. Kattoon oli jo ennätetty porata hormin reikä ja sitten työt tyssäsi. Mutta jouluna meillä jo oli takassa tuli, joten loppu hyvin, kaikki hyvin.

                                          With love,
                                                 M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *