Kosmetiikka,  Yhteistyö

Helmikuun LivBox

 Yhteistyö LivBox

Helmikuun LivBoxin heitin kirjaimellisesti hankeen, kun sitä vielä oli ja kuvasin päivän viimeisillä suht valoisilla hetkillä kuvat. Paketti oli pullollaan erilaisia herkkuja ja joitakin vanhoja tuttujakin löytyi.

Tämä Garnierin Miracle Skin Perfector oli mini m:n hyppysissä ennen kuin olin laatikon sisällön saanut leviteltyä esille ja koska kuulemma meikkipuuteri oli häneltä loppunut, niin hänen oli pakko se saada. Itse asiassa tässä oli riittävän vaalea sävy jopa hänelle, minulle se ei olisi ollut riittävä punaisuuden poistajana, joten mini m sai sen käyttöönsä. On kuulemma niin hyvä ja peittävä ja kevyt käytössä, että kokeilin myös itse lähinnä kohtiin, jossa minun oma meikkivoiteeni oli hävinnyt päivän päätteeksi. Miellyttävä tuoksu ja hyvin levittyvä, mutta mini m:lle sopivampi kuin minulle. 

 Norjalaiset taitavat osata asiansa, mitä tulee käsivoiteiden tekemiseen. Tämä kieltämättä ei tuoksu niin kovin hurmaavalta ja muistuttaa enemmänkin vaseliinia värin ja koostumuksen puolesta, mutta hommansa se hoitaa. Käsivoide ikään kuin humahtaa ihon sisään ja se tönkkö tunne mikä tulee ensin voidetta laittaessa on miltei välittömästi hävinnyt ja kädet tuntuvat pehmeiltä ja kuivuus on tiessään. Meillä tämä nököttää keittiössä kaikkien ulottuvilla.

Nämä kaksi kaveria nyt valitettavasti taitavat jäädä ilman arviota, sillä tiedättehän miehet. Eikö ole ihme, että kun niille tarjoaa tuotteita käyttöön, niin tulee kuittaus, että mullahan on jo tuoksuja, mitä minä uusilla. Joten se siitä tuoksuarviosta! Kun tarjosin Hair&Body tuotetta, niin kyllä se vastaan otettiin ja … no sitä arviota saa odottaa. Nimittäin, eikö ole kummallista, että kun menin kyselemään tuntemuksia tuotteesta, no  silloin  joku suomalainen taisi laskea tai hiihdellä olympialaisissa, niin minulle vain murahdettiin. Käsittämätöntä, että minun LivBoxini tuotteet eivät olleet yhtä tärkeässä asemassa, kuin joku hiihtäjä-laskija.
No, oikeasti hienoahan se oli, että Enni voitti olympialaisissa hopeaa. Upea juttu ja onnea vaan!

Mutta asiaan. Tämä Eucerin on ollut minulle tuttu perusvoiteena ja tämän voiteen paksu koostumus kyllä hieman säikäytti ja niinpä kokeilin sitä kynsinauhoihin, niitähän ei koskaan voi rasvata liikaa ja ainakin pakkasella kädet tahtoo kuivua niin kovin.. Hyvä juttu ja sopiva minulla tuohon tarkoitukseen.

 
Uusi tuote-paketti minulle tämä John Frieda. Näin värjätyille ja käsitellyille hiuksille kelpo tuote, mutta se wau- fiilis kyllä jäi uupumaan.
 

Tämä huulivoide on tuttu jo aikaisemmasta LivBox-paketista, joten laitoinpa hyvän kiertämään ja sujautin sen ystävänpäivä-arvontaan. Kannattaa osallistua! Aikaisempi rasiani on vielä käytössä. Viilentävä tunne aivan kihelmöi huulilla ja  juuri tuo Mentoli tuo raikkaan tunteen. Laskettelurinteeseen täydellinen.

                                                  With love,
                                                         M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *