Uncategorized

Seeprat kynsissä

Mini m on kyllä innokas kynsien väkertäjä. Pari päivää menee ja hän jo tekee seuraavat kynnet. Ei meikäläinen tahdo perässä pysyä ja yleensä kuulen vain itseni huokailemassa, että säästä nyt vähän niitä kynsiparkojasi ja älä jatkuvasti lakkaile niitä. No, onhan tietenkin olemassa tällaiseen äidin motkotukseen kiertoteitä, kuten kynsitarrat. Nehän nyt eivät rasita kynsiä samalla lailla, joten seepra soikoon, täältä tullaan.  Ostolakon Virven laukusta nimittäin löytyivät nämäkin tarrat ja eihän näiden asentamisessa kauaa mennyt ja nyt on taas uutta kavereille ja tänne blogiin näytettävää. Ihan ovat tyylikkäät, joten voisinpa itsekin kokeilla. Muutamaa päivää kauempaa nämä eivät pysy, mutta pysyykö kynsilakkakaan!

Mustavalkoisen asun kanssa nämä kynnet ovat varmasti piste i:n päälle. Vai mitä?
 
With love,
M and designer mini m

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *