Lifestyle,  Muoti,  Neuleet

Fashion inspiration from my weheartit

Muutama päivä sitten aloin selailla weheartit-sivustoni ”hearttauksia” eli tykkäyksiä ja aloin haikailla kauan sitten ihastelemiani vaatteita. Itselläni tulee aina suuri inspiaatiopurkaus, kun katselen kuvia ja tulee sellainen ”mun on ihan pakko saada toi”-fiilis.
Ihanan vaatteen  nähtyään yleensä siinä sitten päätyy googlettelemaan hakusanoilla ”White lace top” tai ”Grey college shirt”. Melko nopeasti kuitenkin huomaan, että kyseistä vaatekappaletta ei saa mistään. Siinä vaiheessa kaivan piirustuspaperin esiin ja alan taiteilla. Ongelmana on välillä ollut se, että minulla on valtavasti hienoja ideoita, mutta toteutus ei aina onnistu suunnitelmien mukaan ja kyllästyn kesken kaiken ja jatkan työtä puolen vuoden päästä. Viimeisin kolmen vuoden projekti, pitsitoppi on kokenut kovia suunnitelman ja mallin muuttuessa useasti. Aiemmin suunnitelma kariutui siihen, että mallia ei kuvasta voinut päätellä, mutta nyt kiitos weheartitin, minulla on uusi idea, jota on innolla lähdetty toteuttamaan!

Tämännäköinen pitsitoppi olisi tarkoituksena virkata kesäksi, nähtäväksi jää onko se kesä kenties 2015 vai 2016 tätä tahtia…

Välillä alkaa usko mennä, pitsiliinat lentelee ja kuuluu uhkauksia etten jatka tätä työtä enää ollenkaan. Muutaman päivän päästä olen yleensä valmis yrittämään uudelleen. Puren hammasta, selvitän solmut ja alan purkaa pieleen menneitä kuvioita. Jos tämä ikuisuusprojekti joskus tulee valmiiksi, vannon että pidän sitä joka toinen päivä päällä!

with love, 
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *