Kosmetiikka

diego dalla palma-ripsivärit

http://www.diegodallapalma.fi/
Merkkinä tämä tyylikkyyttä huokuva Diego Dalla Palma oli minulle uusi ja en edes tiennyt mistä maasta kyseinen kosmetiikkamerkki on kotoisin. Olin toki silmäillyt blogeissa lähinnä ihonhoitotuotteiden arviointeja ja miettinyt myös tuotteisiin tutustumista ehkä jo seuraavalla kasvohoitolakäynnillä. Nimittäin sen verran tiesin, ettei näitä tuotteita ainakaan Suomessa voi ostaa muutoin, kuin kasvohoitoloista. Otin yhteyttä maahantuojaan ja sainkin yllätyksekseni aivan ihanan kassin täynnä herkullisia meikkituotteita tältä Italialaiselta Diego Dalla Palma merkiltä.

Ripsivärejä oli kolmea eri tyyliä. Mascaragogo oli ensimmäinen ripsiväri, jota vanhempi tytär halusi kokeilla. Väri on kiiltävän musta ja nettisivuilla mascarasta luvattiin kaartuvuutta, volyymiä ja intensiteettiä jo ensimmäisellä kerralla. Harja on yllättävän suuri ja sen vuoksi sillä sutiminen  taisi vaatia tyttäreltä todella tarkkuutta, sillä harjalla tahtoi sipaista hieman ohi. Harja on kieltämättä suurin koskaan näkemäni ripsiväriharja. Nauroimme tyttären kanssa, että se on todella silmän kokoinen. Mutta lopputulos oli hyvä. Ripset näyttävät luonnolliselta, alaripsiin hän ei ripsiväriä halunnut. Kokeilin myös itse tätä gogota ja tykästyin tähän kovasti. Ripset saavat pituutta ja kaarevuutta ja kun harjaa toisen kerroksen heti perään, ripset tulevat myös tuuheammiksi kuitenkaan paakkuuntumatta. Kostealla säällä tämä ei kyllä vedä pisteitä kotiin ja myös kyynelten valuminen aiheuttaa sotkuja, mutta muutoin kestävä.

Toinen ripsiväri oli Giglione, musta tämäkin, erikoisuutena tässä oli  hauska kiemura harja. Tämä oli helpompi harjata ripsiin ja ihan hyvin toimi ja ripset saivat näyttävän lookin, mutta se pysyvyys sitten ei ollut mikään häävi meikäläisen näkökulmasta, sillä silmät alkoivat vuotamaan työmatkalla ja ripsivärit olivat sitten poskilla. Mutta niille, jolla tätä ongelmaa ei ole, aivan hyvä ripsari. Mini m tämän sai itselleen kokeiluun ja sille tielle jäi.

Tämä kolmas oli kyllä huippu ja suosikkini välittömästi. Tämä vedenkestävä mascara, mascara tecnico semipermanente on kestäväksi tarkoitettu. Tästä sanotaan näin:  Semi-kestoväri, joka on luotu  kestämään päivät pitkät ja vain sinä itse päätät, milloin otat sen pois. Tuote tekee ripset pehmeiksi voidemaisuuden ansiosta ja näin ne eivät vahingoitu. Aplikaattori on kuituaineesta ja täten tehty soveltumaan semipermanet koostumukselle. Ripset olivat todella räpsyripset, kun tätä laitoin ystävänpäivänä illalliselle lähtiessäni ja ei tarvinnut pelätä valumista. Nimittäin ainoa asia, mitä pelkäsin, oli se, että millä saan tämän pois, jos se kestää kuin ripsienpidennykset, kuulemma kolme päivää. Mutta kyllä se lähti vedenkestävällä silmämeikinpuhdistusaineella ihan hyvin. Tästä vähän keskusteltiin tyttären kanssa, mutta kyllä minä se perheen itkupilli olen, joten minä tämän ansaitsen.

Seuraavalla kerralla esittelen lisää kassini ihanuuksia ja taidan järjestää taas pikku arvonnan yhdestä kassin tuotteesta.

                                                 With love,
                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *