Käsityöt,  Neuleet

Snurre lankakauppa

Näin hiihtoloman kunniaksi päätimme vanhemman tyttäreni kanssa tehdä tutustumismatkan Hietalahdentorin kupeessa olevaan lankakauppaan, sillä aikaa kun nuorempi tytär uurasti flyereiden jakamisen parissa Kisahallin tienoilla. Joukkue on nimittäin tekemässä kisamatkan ulkomaille ja hommia täytyy tehdä matkan hinnan maksamiseksi.
Snurre on viehättävä luonnonlankojen kauppa, jossa pakostakin tulee halu ostella ihania pehmeitä lankoja ja alkaa oikein syyhyttämään sormissa päästä neulomaan.

Lankoja ei tilata miltään tietyltä valmistajalta, vaan heitä on useampia. Puhtaat luonnonlangat ovat sydämenasia ja niinpä hyllyistä ja koreista löytyi upeita angora, alpakka, silkki ja kashmirlankoja. Ainoa ongelma on vain valitsemisen vaikeus näiden ihanuuksien parista. Ystävällinen ja palvelualtis omistaja osasi kertoa langoista ja mihin mikäkin lanka sopii, sekä mahdollisen langan menekin. Juu, kyllähän minäkin pari ihanaa babyalpakkavyyhtiä mukaani ostin ja kunhan ennätän esittelen neuleen sitten myöhemmin, vielä ei ole valmista, heh.

Lisäksi liikkeen takaosassa oli valtavat määrät neuloksista tehtyjä matonkuteita tai mihin nyt haluaa materiaalia käyttää ja värivalikoima oli pirteä ja laaja. Itse suunnittelin korin virkkaamista, mutta vielä en kuteita hankkinut, kun on noita keskeneräisiä juttuja nurkat pullollaan.
Kevät-kesälangat eivät olleet vielä tulleet Snurreen, mutta kohtapuolin ovat, joten suosittelen poikkeamaan, mikäli kulmille satut.

                               With love,
                                     M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *