Kosmetiikka

diego dalla palma huulille -arvonta!

Kerroinkin tässä muutamia päiviä sitten saamastani ihanasta paketista, joka sisälsi upeita diego dalla palman meikkituotteita. Seuraavana on esittelyvuorossa huulipuna ja kiilteet. Minä olen aina rakastanut huulipunia ja käytän välillä aika sähäköitäkin värejä. Ainoa harmitus on töissä kiire tai tilanteet, jolloin ei yksinkertaisesti voi käydä tarkistamassa huulipunan kuntoa, joten punan pitää olla hyvin pysyvä. Yleensä ne hoitavimmat punat ovat niitä huonoiten pysyviä, vaikka niitä muuten mielellään käyttäisikin. Tämä huulipuna, joka paketista löytyi oli aivan ihanan tuntuinen levittää, jotenkin niin pehmeä ja voidemainen ja samalla ylellisen silkkisen tuntuinen. Niin, sellainen tunne huulille pitäisi tulla aina kun huulipunaa levittää. Huulipunan sävy on rossorosetto 119 ja uskaltaisin veikata, vaikken italiaa osaakaan, että punaisen ruusun kanssa on jotain tekemistä. Korjatkaa, mikäli osaatte italiaa. Sävyltään hieman siniseen taittuva ruskeahko punainen?  Joka tapauksessa, huulipunan kestävyys huulilla oli yllätys, nimittäin vain ruokailun jälkeen sitä tarvitsi lisätä, vaikka kyllä se aavistuksen saattoi kulua päivän mittaan pois. Todella hyvä ja tätä suosittelen ja aion vastaisuudessa hankkia tätä lisää, koostumus on niin ihana.

Seuraavana on vuorossa huulikiillot. Hihkuin ilosta, kun löysin tämän hehkuvan oranssin kiillon laatikosta. Rakastaisin käyttää kiiltopunia ja huulikiiltoja, mutta mikä siinä on, että meikäläisellä ne helposti tarttuvat hampaisiin ja lopputulos ei ole hyvä. No, mutta upea kiilto tässä oranssissa huulikiillossa on ja luonnollinen sävy, ei ollenkaan noin sähäkkä, kuin putkiloa katsoen luulisi. Tämä täytynee luovuttaa nuorison käyttöön.

Tämä huulikiilto on sävyltään hieman aikuismaisempi viiniin sihtaava punainen ja ei niin glitterinkiiltoinen kuin tuo siskonsa oranssi. Tätä en laittanut huuliin, mutta putelin avasin ja siten tarkistin sävyn ja koostumuksen. Nimittäin nyt sinulla on mahdollisuus saada tämä upea diego dalla palman huulikiilto omaksesi seuraavalla tavalla:

Kommentoi postausta ja saat julkisena lukijana yhden arvan.
Kommentoi postausta ja saat julkisena lukijana ja jäsenenä tai jäseneksi liittyneenä kaksi arpaa.
Kommentoi postausta  jäsenenä ja kerrot tästä facebookissa tai omassa blogissasi, niin saat kolme arpaa.
Arvonta alkaa heti ja loppuu lauantaina 1.3. klo 20.00

Onnea kaikille arvontaan! Muista laittaa nimimerkki ja mielellään s-posti, joten voin ottaa yhteyttä.
                                                 
                                          With love,
                                                 M

5 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *