Sisustaminen

Towels by H&M

Hiihtolomalla pyörähdettiin myös Helsingin keskustan H&M liikkeen HOME osasolla, tai minä siellä vain pyörin, toisilla taisi olla kiinnostusta muihin juttuihin. Pyyhkeitähän ei ole koskaan liikaa ja tai sitten on huonokuntoisia pyyhkeitä, joista pitäisi päästä eroon tai tehdä vaikka lattiarättejä tai kierrättää ne jossain, jos oikein kunnolla eletään. Ilokseni huomasin lattiapyyhkeen, kylpyhuoneen lattialle siis, jonka voi ostaa uutena ja vanhat heittää…ööö johonkin.  Olen kyllästynyt liian paksuun kylpyhuoneenmattoon, joka kestää aina ikuisuuksia saada kuivaksi ja kun suihkussa kävijöitä on neljä, niin ainahan se raukka on melkein kosteahko. Nyt hankin tämän pyyhkeen ja toivon, että suihkuttelijat ymmärtäisivät heittää tämän välillä kuivumaan. I wish! Muutaman euron maksoi ja hauskalla tekstillä on koristeltu pinta. Toivotaan, että toimii paremmin kuin edeltäjänsä.

Yläkerran vessaan iski sitten pinkki väri näiden pyyhkeiden myötä. Tätä oli toivottu ja kun sävy oli noin mehevä ja pyyhkeet tuntuivat todella yllättävän pehmeiltä ja laadukkailta, en voinut vastustaa ja meillehän ne päätyivät. Olin iloinen, että uskaltauduin nämä ostamaan, sillä ei nämä ollenkaan kalpene Stockmannin villa sarjan pyyhkeille. Itse asiassa nämä ovat kyllä paremmat näin parin päivän käytön jälkeen. Saas nähdä kuinka käy pesun jälkeen, siinähän se tuote vasta kunnolla testataan. Elloksen alennuskoodikin  on vielä käyttämättä, milloinkahan ehtisi päättäämään, että mitä kivaa sieltä tilaisi!

Huutonetin puolella nuoriso laittoi taas vaatetta myyntiin, Hollister, Peak mm.
http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/2103666

Muista myös ihana diego dalla palma- arvonta! Voit voittaa tyylikkään huulikiillon!

                                  With love,
                                       M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *