Ihonhoito

Dermalogica kasvohoidossa?

Vaikka minulla oli viime viikolla vain kolmen päivän minihiihtoloma, ennätin shoppailujen jälkeisenä päivänä käväistä vielä kasvohoidossa pitkästä aikaa. Olin kyllä suunnitellut tätä jonkin aikaa ja kun löysin grouponilta tarjouksen Dermalogican kasvohoidosta, otin sen innokkaasti vastaan. Tämä liike sijaitsee Hakaniemessä ja täytyy sanoa, että yleisilmeeseen ei ollut paljoa panostettu. Kosmetologin tarvikkeet kylläkin löytyi ja peti, mihin kävin hyvin nuorehkon naisen opastamana. Tämä oli vähän seikkailuhengessä koko kasvohoito, sillä en ollut ottanut liikkeestä mitään selvää etukäteen, joten anti mennä vaan.
 Hoidon kulku noudatti kylläkin ihan oikeaa kaavaa, ensiksi puhdistus ja ihon tutkiminen ja sitten minulta tiedusteltiin, että mitä minä haluaisin, että tehdään. Kerroin, että jos siitä minun ihostani saisi selvää, mitä se tarvitsee ja sen mukaan mentäisi. Tyttö.., öhöm nuori kosmetologi kertoi hieman epävarmana, että josko noita punaisia kohtia T-alueella rauhoitettaisi ja se sopi minulle. Oltiin oikealla suunnalla ja hoito sujui ihan kitkatta ja jollain sähkövirralla imeytettiin naamio ja lopuksi laitettiin hoitovoiteet.
Yritin kysellä samalla, kun hän teki hoitoa, voiteista ja tuotteista, joita käytin ja tuntui, että hän ei ollut oikein perillä asioista ja lopuksi myönsikin, ettei hän tiedä kaikkien dermalogica-tuotteiden nimiä, muttei osoittanut millään muotoa olevan edes kiinnostunut niistä. Lopuksi turhauduin ja lopetin kyselemisen ja jätin jutustelun sikseen, koska jotenkin jäi tunne, että taidan itse tietää asioista enemmän kuin hän ja sehän on hassua. Nuori nainen oli suomenruotsalainen ja tämä tietenkin vaikeutti ymmärtämistä hänen puoleltaan ja lopuksi selvisi, että hän oli vasta valmistumassa kosmetologiksi. Tämä olisi ollut tietenkin asiakkaan palvelun kannalta ihan mukava tietää, sillä yleensähän siinä pitäisi olla opettajan mukana seuraamassa.
 Ei nyt kuitenkaan tullut sellaista asiantuntijan luotettavissa käsissä olevaa tunnetta, mutta eipä mitään ikävääkään sattunut, onneksi. Kukaan ei oikein taida valvoa näitä juttuja ja en ihmettele, jos ei asiakkaita pahemmin koputtele oviin. Minä en enää kyllä lähde seikkailemaan kasvohoitoloihin, vaan seuraavaksi palaan Renesance- hoitolan asiantunteviin käsiin. Sieltä lähtiessä tuntee käyneensä kasvohoidossa, mutta tämä kasvohoitokokemus ei ollut omaa kuorinta-naamio-rutiinia kummoisempi.

                                      With love,
                                             M

4 Comments

 • Inkeri Valtonen

  Tosi ikävä juttu, että sait huonon palvelun ja hoidon. Se on ihan liian yleistä omassa ammattikunnassani eli kosmetologeilla. Tässä ilmeisesti oli eniten kyse siitä, että asiakkaalle ei kerrottu hoidon olevan oppilastyötä. Asiakkaan pitäisi jo tilausvaiheessa saada selville, että ajanvaraus on opiskelijalle. Silloinhan jo alunperin on varautunut siihen, että hoito ei ole ihan täydellinen. Silloin, kun oppilastyötä teetetään pitää paikalla olla aina ohjaaja. Hänen ei tarvitse olla työhuoneessa, mutta kuitenkin saatavilla, jos ongelmia tulee.
  Hyvä, että sinä teit johtopäätöksen palata aiemmalle kosmetologillesi. Pahinta olisi, että asiakas päätyisi siihen ettei kasvohoitoon kannata ollenkaan mennä.

  SKY-kosmetologi Inkeri Valtonen

 • Inkeri Valtonen

  Mielestäni oppilastyö pitäisi olla niin selvästi mainittu jo mainoksessa, tai nettivarauksessa ettei asiakkaan tarvitsisi sitä mistää erikseen arvailla. Se on kyllä harhaan johtavaa ellei sitä aikaa varattaessa saa jostain helposti selville.
  Tällaisia mokia ei enää nykypäivänä saisi yrittäjä tehdä. Kaikkien kannalta on selkeämpää, että kauneushoitolaan mennessään voi luottaa saavansa hyvän hoidon ja hyvän palvelun. Ellei näin käy, asiakkaat kyllä katoavat ja kohta on taas yksi tyhjä liikehuone lisää.
  Inkeri Valtonen

 • Mysterious M

  Niin, tämähän oli Groupon tarjous, joten varmaan tarjoushinnalla pantiin opiskelija työskentelemään ja oltiin mainoksessa hissuksiin. Näissä taitaa todella olla villin lännen meininki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *