Kengät,  Muoti

Välikausikengät från DinSko

 Kevät tekee tuloaan, vaikkei sitä kyllä arvaisi, koska aurinkoa ei paljoa ole näkynyt. Tänään pilkahti hetken, mutta heti kun sain aurinkolasit silmille, se oli jo pilvessä ja siellä pysyi. Tätä pidennettyä syksyä pitäisi vielä jaksaa ja jospa se sitten pyrähtäisi se kevät kunnolla ja please, mahdollisimman pian! Aasinsiltana tässä voi hypätä välikausikenkiin. Itse pohjoisessa lapsuuteni ja nuoruuteni viettäneenä, muistan aina sen hetken keväällä, kun äiti antoi luvan mennä kouluun kävelykengillä. Saappaista, siis kumppareista sai luopua ja kotona vielä muistutettiin, ettei sitten kuralätäkössä hypitä, mikäli niitä koulumatkalta löytyisi. Voi sitä autuuden tunnetta ja keveyttä, kun raskaat kumisaappaat saivat kyytiä ja pienillä kengillä sipsuteltiin ylpeänä. Toki saattoihan ne olla siskon vanhat, mutta kuitenkin.
No, samoja minäkin paasasin kuralätäköistä, kun tytöt lähtivät kouluun pikkutyttöinä ja vaihtoivat välikausikenkiin tai lenkkareihin. Voin olla väärässä, mutten muista omilta nuoruusvuosilta erityisiä välikausikenkiä ja nyt ne ilolla otan vastaan. Pintamateriaaliltaan välikausikengät ovat tekonahkaa tai jotakin synteettistä, mutta eivät tunnu lainkaan epämukavalta tai kumimaiselta. Kengät kestävät yllättävän hyvin kosteutta ja jopa muutamien asteiden pakkasiakin. Joissakin oli kunnon vuoret, mutta tuskinpa näitä kenkiä oikeastaan kukaan pakkasilla käyttää.

Hinta-laatusuhde on kohdallaan ja jos näitä hyvin kohtelee, niin kyllä nämä pari kautta kestää. Nimittäin tämmöiset vanhempi tytär valitsi DinSkosta itselleen välikausikengiksi. Vetskarit ja soljet tuovat hieman rentoutta saappaisiin. Sopii niin hameen kuin farkkujen kanssa..niin ja näillä saa vähän lätäkössä vaikka hyppiä. Äiti antoi luvan.

                            With love,
                                   M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *