Kosmetiikka,  Muoti

GANT – ostosilta+Dermalogica

Piipahdimme ystäväni kanssa menneellä viikolla Gantin ostosillassa, joka oli järjestetty Olivia-lehden kanssa yhteistyössä ja iloni oli suuri, kun lempimerkkini Dermalogica-tuotteita löytyi tuotekassin pohjalta. Tarjolla oli siis lasi viiniä patongin ja juuston kera ja alennusta ostoksista sai 15 %.  Gantin tuotteet ovat upeita, laadukkaita ja kestäviä. Jo vuosia olen ostellut niitä lahjaksi miehelleni ja neuleita meiltä löytyy melkein joka värissä, samoin paitoja. Itselleni en Gantin vaatteita ole pahemmin raaskinut ostella ja tämäkin ilta jäi vain ihastelun puolelle. Ihania pehmoisia, niin minun värisiä, korallin punaisia neuleita ja trikoomekkoja olisin kyllä kelpuuttanut kassiini, mutta hinnat eivät nyt osuneet alennuksienkaan jälkeen kohdilleen, joten sinne ne jäi.

Mutta tämä lahjapakkaus yllätti iloisesti. Mukana oli siis myös Olivian uusin ilmestynyt lehti ja Gantin mainoskatalogeja. Tämä Dermalogican pakkaus sisälsi matkakokoisena Special cleansing geelin, jota olen täällä blogissani hehkuttanut sekä Microfoliantin, eli päivittäiseen kuorintaan tarkoitettu jauhe. Uusin tuote minulle on Total eye care spf 15. Tästä olen kuullut myös kehuja, mutten ole tähän pientä näytepussia enempää tutustunut ja nyt toivon tuon minituubin kestävän muutaman päivän, joten se voi näyttää mihin se pystyy. Mukavaa saada matkapakkaus, sillä reissuun on helpompi ottaa mukaan omissa purkeissaan olevat tuotteet, jottei tarvitse ihmetellä, että mitä minä tähän purkkiin olinkaan pakannut.
Ilta meni mukavasti höpötellessä ja kävimme myös pyrähdyksen muutamassa liikkeessä kevään muotia katsastamassa ja eikös sieltä jotain korallin ja oranssin sekoitusta myös mukaan tarttunut neuleen muodossa. Asukuvia siitä sitten myöhemmin.
Tänään on perhe suuntaamassa  Talviklassikkoa, Jokerit-HIFK ottelua katsomaan  ja minä kohteliaasti kieltäydyin tarjouksesta. Katselen sitten mieluiten maaotteluita telkkarista, kohtahan niitä taas tulee. Illan suunnitelmissa siis kuskaamista ja ehkäpä otan ompelukoneen esille pitkästä aikaa ja alan ompelemaan vanhemmalle tyttärelle suunnittelemaani juhlamekkoa. Mukavaa lauantaita kerrankin auringonsäteiden siivittämänä.

                                             With love,
                                                    M

2 Comments

  • Inkeri Valtonen

    Tuo olikin jo hyvä lahja. Muistaakseni tuon Dermalogican pakkauksen hinta oli yli 50€ eli ihan mukava muistiainen. Tuosta Total Eye Caresta pääset käyttämään ainakin pari viikkoa ja se on ainakin meillä kesäajan suosituin silmänymp.voide suojakertoimensa vuoksi. Se myös tasoittaa silmänympärysten tummuutta kivasti.
    Minäkin pidän Gantin tuotteista ja varsinkin miehelle niitä tulee hankituksi lahjana. Harmi vaan, ettei niitä taide tällä kertaa myydä Hämeenlinnassa ollenkaan.

    Inkeri

  • Mysterious M

    Minä olin tosi tohkeissani tuosta paketista ja opastin ystävääni antamaan osan tuotteista 18-vuotiaalle pojalleen näppylöiden rauhoittamisen kokeiluun. Tuolla puhdistuksella ja kuorinnalla on oman teinini selkä rauhoittunut näpyistä. Luin jo aamulla blogistasi tuosta silmänympärysvoiteesta ja kuinka se auttaa tasoittamaan tummuutta ja olin hyvilläni kun nyt sitä pääsen testaamaan. En sitten varmaan olekaan kokeillut tätä ennen. Gantin vaatteet ovat niin ihania ja mutta huoh, niin arvokkaita, että …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *