Käsityöt,  Sisustaminen

Vierailulla Interior Partnersilla

Sunnuntai-iltapäivän nuoremman tyttäreni treenikuskailujen välissä ennätin käydä piipahtamassa hyvän ystäväni Tainan sisustusliikkeessä. Tainan firma tuottaa ja ompelee ja asentaa laidasta laitaan sisustuskankaita lähinnä julkisiin tiloihin, mm. laivoihin, ravintoloihin ja hotelleihin. Minusta on aina kiva piipahtaa Interior Partnesin tiloissa Helsingin Merikadulla ja vain ihailla kaikkia niitä upeita kankaita. Saisipa vain poimia kankaita mielensä mukaan ja antaa sisustukselle uudet tuulet kotona. No, kyllähän sainkin poimia mieleni mukaan kangasmalleja, sillä Taina oli kerännyt röykkiön kankaita, joita ei ole enää myynnissä tai tehdas on lopetettu ja minä sain ne itselleni.

Tainalla on myös mattomallistoja myynnissä ja tässä ihastuttavia malleja, joista varsinkin nämä saven-beigen sävyt ovat mieleen.

Tämä yllä oleva verhokangas on pehmeänsävyisillä kukkakuosilla on kuin vesiväreillä maalattuja. Tämä on kuulemma yksi kevään suosikeista verhoissa.

Nämä uutuusmallit riisuimme juuri laatikoista ja erikoisista kuoseista verhoillaan mm. tuolinpäällisiä.

Mutta tässä alapuolella on sitten minun tämän päiväinen saaliini. Ripottelin ne ympäri vaatehuonetta ihaillakseni niitä, sekä miettiäkseni mihin mitäkin kangasta käyttäisin.

Lopulta leikkelin ripustuskoukut pois ja heitin osan kangastilkuista roskiin, säilyttäen vain isommat palat. Mielessä kyti jo ajatuksia seuraavista sisustustempauksista, tyynyjä ja tuolinpäällinen ja ehkäpä se pitkään harkinnassa ollut sängynpäädyn tekeminen. Täytynee kuitenkin taas siirtää suurimmat projektit kesään tai seuraavaan lomaan, sillä työpäivän päätteeksi ei ennätä ja viikonloppua ei jaksa.

Suurkiitos Taina-ystäväni ja nähdään taas pian!

                                         With love,
                                                M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *