Muoti,  Neuleet

eight

Tämän hauskan eight- neuleen löysin hiihtolomaviikolla Zaran lastenosastolta. Siellä kun on joissakin vaatteissa todella reilut koot ja kun olen vielä siinä hilkulla, että lastenkoot mahtuu, niin käyn usein siellä katsastamassa tilanteen. Nyt löysin tämän pehmoisen neuleen joka hyvin sopii farkkujen ja legginsien kanssa juuri kouluasuksi. Olinkin etsinyt jotain tämän tyyppistä neuletta, jossa olisi jokin kiva printti tai juttu, joka tekee neuleen mielenkiintoiseksi, kun löysin sen niin se piti ostaa. Välillä Zarassa kyllä tekee hyviä löytöjä ja välillä ei taas innostu mistään.

                                                              With love,
                                                                     m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *