Käsityöt,  Neuleet

Villatakki

Tässä se nyt vihdoin on valmiina! Nimittäin villatakki, jonka vain ajattelin neuloa joululoman aikana ja ehkä vähän vielä tammikuulla. Totuus oli se, että neulemalli oli taas tempaistu idea ja sitä jyystäessäni meni tovi. Sitten töppäilin koon suhteen ja tein kahdesti sekä oikean, että vasemman etukappaleen. Jee, nautiskelin siis tekemisen ilosta. Sitten lopputyö sujui suht nomaalisti, paitsi pelkona oli langan riittävyys ja sitä piti sitten joskus tammikuun lopulla hakea lisää. Kyllä tämä työ reissasi joka paikassa mukana, mutta valmista siitä ei tahtonut tulla millään.  Mutta nyt se on valmis ja juuri mietin haluanko hetkeen sitä nähdäkään.
Lankana ihana Langyarns Mille Colori socks & lace. Villa, polyester ja polyamidi tekevät tämän liukuvärjätyn kimaltavan langan kestäväksi, koska on tarkoitettu myös sukkiin ja suhteellisen pehmeäksikin. En ainakaan alkanut kiemurtelemaan, kun tämän paljaalle iholle puin. Neulemallina tein letitystä pienillä leteillä ja reikäneule myötäili lettejä. Otan myöhemmin asukuvia tämän kanssa, mutta nyt olin kuitenkin iloinen kun sain päätöksen tekeleeni ja saan aloittaa uuden työn.

                                      With love,
                                             M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *