Uncategorized

Naistenpäivänä

Hyvää naistenpäivää! Tänään oli ruusuntäytteinen päivä, sillä mies oli kipaissut aamulla hakemaan kukkapuskat meille perheen naisille, tosin yksi pikkunainen on viikonlopun leirillä, mutta saa kimpun sitten huomenna. Miten ihanalta ne näyttääkään!

Sitten herkuttelimme köyhillä ritareilla, sillä viime viikolla, joku mainitsi blogissaan niistä ja minulle jäi niistä pakkomielle. Hyviä olivat, tosin pullasta olisi varmasti tullut vielä makeampia, meillä sattui vain olemaan paahtista.
Naistenpäivä meni muuten ihan normiratoja, lauantaiset harkat tyttärellä ja itsellä hikizumba. Ennätettiin vielä miehen kanssa tunnin kävelylenkille ja aurinkokin paistoi ihanasti.
Loppuiltapäivän olen tehnyt tyttären juhlamekkoa, jota jo viikko sitten piti aloittaa, mutta en vain saanut aikaiseksi. Nyt on jo hyvällä mallilla, tosin olen muutamia kertoja joutunut vähän teostani korjailemaan ja tekemään uudelleen. Mutta tytär tuntuu tyytyväiseltä tähän mennessä, joten eiköhän siitä mekko tule. Kankaana on paljetteja ja valkoinen pohjakangas ja tuntuu, että tässä saa ihan syljeskellä paljetinpalasia, kun niitä lentelee joka puolelle. Pelkään koko ajan, että viimeinenkin ompelukoneeni neula katkeaa, koska paljetit poksahtelevat rikki ommellessa. Lattialla on sen verran paljetinpalasia, että jätin aamuisen imuroinnin jälkeen imurin odottamaan työhuoneeseen uudestaan siivousta varten, jahka olen sotkenut tarpeeksi ensin.
Nyt syömään kanaa ja lasi valkoviiniä näin naistenpäivän kunniaksi ja sitten saunaan rentoutumaan.
Toivottavasti teilläkin on ollut mukava naistenpäivä.

Ai niin, tytär muuten laittoi taas huutonettiin laukkuja ja muutaman vaatteen, mm. villakangastakin, joten käykääpä ihmeessä vilkaisemassa. Huutonettiin pääset tästä.

                                                       With love,
                                                    M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *