Kosmetiikka

Diego Dalla Palman – La Palette

Olin todella innoissani saadessani tämän La Paletten Diego Dalla Palman kassista. Tässä oli niin ihanat värisävyt, että kyllä kelpaa luomille sivellä. Rasia on tukeva ja pysyy hyvin kädessä meikkaamiseen ajan. Sivellin on toisesta päästä superlonpallero ja sitä käytän vaalean värin levittämisen koko luomelle. Sivellinosa on mielestäni liian pehmeä ja hankala käyttää, joten taituroin sillä kyllä värin luomelle ja käytän jämäkämpää sivellintä sitten häivyttämiseeen.
Värit leviävät kuitenkin ihanasti ja hohtavat helmiäistä ja matat värit ovat intensiivisiä, runsaasti pigmenttiä sisältäviä. Upea musta, harmaa ja luumu, tummantumma liila sekä hieman minulle vieraampi sähäkkä turkoosi. On sitäkin pakko kokeilla, kesemmällä, jos uskallan.

Luomivärit kestävät pitkän päivän, jopa hieman tuhruisessakin säässä on tullut kokeiltua ja tuntuvat silti kevyiltä ja ovat  helppo poistaa. Kestävyyteen vaikuttaa varmasti myös pohjustus ja suosikkini Dermalogican skinperfectprimer on tässäkin lyömätön.

Aina ikävä asia tässä oli rikkoa ensi kertaa tämän paletin värien neitseellinen pinta, mutta onneksi luomivärinappi pysyi siistinä vaikka väriä ottikin paletista, joten ei siitäkään huolta tarvitse kantaa.
Kaiken kaikkiaan tasokas setti ja tämän luulisi kestävän ikuisuuden. Toki veikkaan, että vaaleat sävyt kuluvat ensin ja tuo vihreä ehkä tuossa säilyy….
Yritän  kokeilla saada vanhempaa tytärtä malliksi ja tehdä muutamia silmämeikkejä tässä, kunhan hän koululta ja harrastuksilta ennättää. Laitan niistä sitten postauksen.

                                          With love,
                                                 M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *