Kengät,  Muoti

Nilkkurit

Dinskosta löytyi vielä nuoremmallekin tytölle keveät nilkkurit juurikin näille keleille, kun ei tiedä aina sataako vai paistaa. Kengät olivat alennuksessa, joten ei paljoa kirpaissut lompakossa, vaikkeivat nämä kovin pitkään kestäisikään. Tyttärellä on ollut aina hieman huono tuuri noiden kenkien suhteen, milloin pienenä uudet kengät olivat heti naarmuilla parin jäämäkilaskun jälkeen, ihme! ja sitten pamahti uusista kengistä heti vetoketju. Kenkien ostaminen on hänelle ollut aina hieman haasteellista, sillä vaikka sitä kokoa on yritetty piirtäen paperille (pienenä) hahmottaa ja sitä kautta selvittää oikea kengän koko, on se aina mennyt vähän pieleen ja tullut hutiostoksia ja tyttöparka on kompastellut liian isoilla kengillä. Oi, niitä aikoja kun vielä kuomat kelpasivat!
Viime viikonlopulla Vierumäen leirillä oli ollut niin märkää ja vesisohjoista, että tyttö pilasi täysin syksyllä hankitut Ugginsa! Olivat kivasti kastuneet ja minkäs teet. Pilalla. Sattuuko kukaan tietämään, onko ne vielä pelastettavissa? Väriero on nimittäin aikamoinen. Tekisi mieli kastella koko kengät, jotta ne saisi yksiväriseksi, muttei sekään kovin fiksua taida olla. Tämmöisessä tilanteessa ei auttanut, vaikka olin kuinka suojannut suihkeella mokkapinnan. Hohhoijaa! Tytärtä harmitti itseäänkin kovasti, ja eihän siinä muuta voinut, kun purra kieltä (Taisin kyllä mainita, että minähän kielsin ottamasta niitä!) ja yrittää lohdutella väsynyttä kotiintulijaa. Kyllähän tässä taas opittiin, ehkä!

                                                    With love,
                                                           M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *