Kosmetiikka,  Yhteistyö

Jane Iredale- huulikiilto

Yhteistyö: Jane Iredale

Olen kiinnostunut mineraalimeikeistä ja olen pohdiskellut näin allergisena henkilönä mineraalimeikkien puhtautta ja aitoutta. Nykyisin on niin paljon erilaisia mineraalimeikkejä liikkeellä, niin laadun, hinnan kuin saatavuuden suhteen, ettei tavallinen tallaaja voi tietää muuten, kuin kokeilemalla mikä itselle sopii tai perehtymällä raaka-aineviidakkoon. Kaikissa tuntuu olevan vain puhtaita luonnon omia ainesosia ja ovat myös allergisille sopivia. Toivottavasti näin on. Itse olen kerran saanut allergiaa tuotteesta, josta kukaan ei ollut aiemmin saanut, lucky me. Mutta se ei kuitenkaan ollut mineraalikosmetiikkaa.

Haluan nyt esitellä teille Jane Iredale tuotemerkistä huulikiillon, jonka sain, halutessani tutustua sarjaan kunnolla. Minulla on Jane Iredalesta kokemuksia vain mineraalimeikkipuuterista ja meikkipohjasta, josta myös teinini pitävät.
Tämä huulikiilto on nimeltään cosmo, hieman viiniin sihtaava sävyltään, mutta huulilla se jotenkin kirkastui ja tasottui omiin sävyihini sopivaksi.Olin aluksi hieman epäileväinen tästä sävystä ja pohdin sopisiko se itselleni, mutta kyllä se ihan minullekin sopi. Olen aina ollut vähän enemmän lämpimiin punaisiin kallellaan, mutta nyt tuli piristävä uutuuskokeilu ja hyvinhän siinä kävi.
Lainatakseni Jane Iredalin sivuilta tietoja, niin ”tämä huulikiilto on kostean kiiltävä, voidemainen ja pehmeä huulilla. Moringansiemen ja avokadoöljy hoitavat, kosteuttavat ja ravitsevat huulia. Huulikiilto on pitkäketoinen ja tuote ei sisällä ainoatakaan raakaöljypohjaista ainesosaa.”
Täytyy myöntää, että yleensä en  tykkää käyttää huulikiiltoja niiden paksuuden takia ja usein ne tarttuvat minulla etuhampaisiin. Silti ihailen niitä muilla ja haluaisin niitä käyttää, joten tartuin puikkoon ja kiille levisi jämäkältä tuntuvan levityspuikon avulla helposti. Tämä Jane Iredalin huulikiilto ei ihme kyllä tuntunut paksulta ja ei sitä hampaisiinkaan tarttunut. Rajasin huuleni ensin MSCHIC orange tang sävyllä ja se sopeutui hyvin tähän kiiltoon. Olo oli kuin huulipunan kanssa ja kesti huulilla yllättävän pitkään. Hyvä tuote ja suosittelen.

 

 
Kuten huomaatte sävy tässä kuvattuna ei ollenkaan ole niin tumma viini  kuin rasia antaa ymmärtää ja tämä sävy on kuulemma eniten myyty. Lisätietoja huulikiilteestä ja sen raaka-aineista sekä mineraalimeikeistä ja ostopaikoista löydät täältä www.janeiredale.fi
 
With love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *