Sisustaminen

H&M servetit

Palkkapäivän kunniaksi hankin muutakin kuin vain lenkkarit perjantaina, sillä kun kerta satuin H&M:n kulmille, niin minkäs teet, mukaan tarttui muutama kangasservetti HOME osastolta. Olin lukenut näistä hyvän arvostelun Oma koti valkoinen-blogista, joten uskaltauduin hankkimaan näitä oman perheen tarpeisiin. Sävynä kaunis pellava ja kyllä näitä löytyi valkoisenakin. Oliskohan muuten löytynyt mustana? Se olisi myös tyylikäs valinta valkoista lautasta vasten. Näihin voi laittaa kivoja koristeluja erilaisten silkkinauhojen ja renkaiden muodossa. Täytyykin hankkia erilaisia nauhoja, joilla saa eri tyyliä kattaukseen. Eihän sitä arjen kiireessä ennätä kangasserveteillä prassailla, mutta yritän viikonloppuna kattaa kauniisti, laittaa kynttilöitä ja leikkokukkia piristykseksi ja kiskaista nuorison hetkeksi tauolle” kickeistä ja whatsupeista ”ja aterioimaan perheen kanssa.
Nämä kuulemma kestävät juuri sitä arjenkin käyttöä ja pesua ja rumpukuivatusta (jota en omista), narulle siis, joten otetaanpa käyttöön ja syömäääääään!

Oletteko te tehneet tuttavuutta H&M HOME tuotteiden kanssa?

                                                    With love,
                                                  M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *