Ihonhoito,  Kosmetiikka,  Yhteistyö

Maaliskuun LivBox

Yhteistyö:LivBox

Maaliskuinen LivBox kun tupsahti laatikkoon, en ollut vielä edes ennättänyt sitä odottaa. Miten tämä kevät viekään mukanaan! Tämä boxi  yllätti iloisesti runsaudellaan ja kerrankin kaikki tuntui olevan kohdallaan. Tarpeeseen tuli monikin aine.

Hammastahna Oral-B 3D WHITE LUXE. Sattuipa sopivasti, että sain tämän tahnan, kun en sitä ollut vielä kaupoista ennättänyt etsiä ja tästä taisi olla menossa jossain blogissa arvontakin. Jees, pääsin hinkkaamaan hampaitani valkoisiksi. Ihan hyvä tahna, aina tarpeellinen ja koska hampaissani ei nyt ole pahemmin värjäytymiä, niin aion pitää huolen, ettei vastaisuudessakaan niitä kovin tulisi. Siispä harjaan tällä. Makuna tämä tahna on reippaan raikas, jos niin voi sanoa. Tyttäret ovat kanssani samaa mieltä, tosin toinen sai juuri alas hammasraudat, niin eipä hampaiden vaalenemista voi pahemmin erottaa, pääasia, että hampaat tulevat puhtaiksi.

Lorealin thickness booster tuli vnhemmalle tyttärelle kuin tilauksesta, sillä hän juuri valitteli hiusten latistumista pipon alla, vaikkei sitä pipoa paljon päässä ole näkynyt ja muutoinkin tämä talvi on tuonut latteutta tukkaan. Pari kertaa hän on tätä kokeillut ja sanoi olevan ihan topakka tuote, jota voisi ostaa uudestaankin. Tukka oli kieltämättä tuuhea ja pöyheä tämän käytön jälkeen.

Lumene kosmetiikkasarjan ihonhoitotuotteita olen kunnolla kokeillut viimeksi varmaan nuorena ja mielikuvat eivät niin kovin ruusuiset ole. Ajattelin kuitenkin uskaltautua testailemaan tätä yövoidetta ja koska se ei sisällä mitään pahoja juttuja, kuten parabeenejä ja mineraaliöljyjä, niin katsotaan.
Tuoksu oli ihanan mieto ja kevyt, miellyttävä. Iho ei ole pahemmin reagoinut, jotain pientä näppyä, muttei muuta. Tuntui hyvältä levittää ja varmaan hoitaa hyvin juuri kolmekymppisen ihoa, mutta minun ihoni kaipaa varmaankin tuhdimpaa. Aion kyllä käyttää tämän purkin loppuun ja kiva kun voidetta oli kuitenkin  15 ml, jotta vähän pääsee tuntumaa ottamaan.

Tämä oli ihastuttava uusi juttu. Kynä, jolla voi piirtää koko huulet ja tämä näytti hyvältä huulilla ja kesti yllättävän pitkään. Voin uskoa, että tästä tulee suosittu juuri nuorison keskuudessa, mutta miksei muidenkin. Väri oli myös yllättävän herkullinen.

Jurilique-sarjaan olen halunnut tutustua jo jonkin aikaa ja nyt sitten sain tilaisuuden tämän seerumin kanssa. Luonnontuotesarjat eivät ihan ole minun juttu allergioiden takia, mutta tämän tuotteen kanssa ei ollut hätäpäivää. Seerumi levittyi hyvin ja ravitsi minusta riittävän hyvin ihoani päivin ja öin noin puolitoista viikkoa, kunnes se loppui. Viidellä millillä pötki jo aika pitkälle. Ainoa miinus oli seerumin tuoksu, melkein hajuksi voisi sitä kutsua. Tytär, hajuherkkä kun on, yllätti sanomalla, että tuoksu on ihan hyvä. No, hän ei kulkenut se kasvoillaan, joten aikaa minulla meni siihen tottuessa.

 

Oi, tämä tuoksu oli ihana. Pidän todella paljon Daisy tuoksusta ja nyt tämä Eau so fresh oli seuraava suosikkini. ”Playfully spirited, charmingly fun a bubbly floral fruity, that radiates a sunny and sparkling energy.” Voiko sitä paremmin sanoa.

 

No, tämä ESSIEN kimallelakka on himottanut jo jonkin aikaa meidän kynsitaiteilijaa ja niinpä päätin lakata omiin ranskalaisiin päälle tätä ja vasta sitten antaa lakan neidille. Joo, sitä lakkaa tuskin enää näenkään!

                                                 With love,
                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *