Käsityöt,  Muoti

Juhlamekko

 

Toissa viikonlopun vietin ompelukoneen ääressä ja väsäsin tyttärelle juhlamekkoa kevään juhliin. Olemme aikaisin liikkeellä, mutta mieluimmin näin, sillä mikään ei ole kamalampaa kun kiireessä ommella. Silloin kaikki menee taatusti pieleen. Sen lisäksi kun yhdelle on mekko tehty seisoo toinen tytär jo kankaat kainalossa odottamassa vuoroaan. Nyt sain tehdä tätä rauhassa, mutta halusin sen kuitenkin tehdä heti valmiiksi ja viikonloppuhan siinä osittain hurahti. Malli oli taas kehitetty pienestä kuvasta, josta sitten muokkasimme neidille mieluisimman version. Hamekangas muistutti enemmän morsiuspukukankaan paksuutta ja oli hieman haasteellinen. Siksipä poimutetusta mallista kehitimme hieman säyseämmän hameosan ja se sopikin tälle kankaalle ja tyttärelle kuitenkin paremmin. Kiinnitysnepparit tai muut sopivat systeemit ovat vielä hakusessa ja siksi varmaan tarkkasilmäiset huomasivat nuppineulat puvussa.
Kaikki kankaat hankimme jo ennen joulusesonkia Eurokankaasta Tammistosta, jossa ei enää tämmöisiä glitterkankaita ollutkaan, kun viimeksi pari viikkoa sitten siellä piipahdin. Nyt vain juhlakausi alkakoon!

                                                          With love,
                                                                M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *