Kosmetiikka

Dermosil saalis

Meillä oli jälleen töissä Dermosil-tilaus ja olinkin sitä jo vähän odotellut. Kaikki jouluksi tilatut saippuat olivat ajat sitten huvenneet, (niin, kun miehellä vahingossa lorahti saippuaa puoli pussia täyttöpussista suoraan lavuaariin tai oliko siinä purkista korkki lähtenyt ja sillä tavalla saippua karannut). Joten tilasin taas jokaista herkullista väriä saippuaa.

Minut myös houkuteltiin työkavereiden toimesta kokeilemaan suklaista kuorintaa, joka ei kuulemma ole liian makea. Tuoksu on kyllä taivaallisen suklainen, niin, että tekisi mieli nuolaista. Minua pelottaa silti, että tuleeko äklö olo tällä kuoriessa, mutta on kuulemma hyvä tuote. No, testataan!

Näitä huulivoiteita vanhin tytär toivoi ja sanoi, että tämä on paras voide hänen mielestään. Tuoksuu vanilijalle.

Minipurkkipaketti oli pakko hankkia mini m:lle, sillä hän tarvitsee näitä sitten sinne Pariisiin lähtiessään kisaamaan. Purkit olivat söpöjä ja tytär oli onnessaan varsinkin, kun nämä tarrat tulivat mukana. Hintakaan ei ollut paha, vain 2 euroa.
Kuvauksissa käytin muuten Dermosilin peflettejä, jotka tilasin jouluksi, yhdessä saunasaippuan kanssa, se oli sellainen kaupanpäällinen. Siinä on tervan ja eucalyptyksen yhdistetty tuoksu, pirteä ja sopii saunakuvioihin, mutta ehkä se kuitenkin sopisi parhaiten jonnekin mökkisaunalle.
 Nämä hauskat peppualuset ovat vallan unohtuneet laatikkoon, joten on aika vihkiä ne käyttöön piakkoin. Meillä onkin Kankurin mustat pefletit, joiden kanssa nämä myös sopii. Tyyli on sama, mutta näiden materiaali ei kuitenkaan ole pellavaa, vaan puuvillasekoitetta. Muuta eiköhän ne pepun alle silti passaa.

                                                      With love,
                                                   M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *