Ihonhoito

Dermalogican näytteet

 
Tajusin tässä yhtenä päivänä, että olen saanut vuoden parin aikana, mitä olen Dermalogicaa käyttänyt, mukavan määrän näytepusseja tuotteiden testaukseen. Muutaman olen jopa rohjennut pyytää ja ainakin Inkeri Valtoselta olen saanut  huiman määrän näytteitä. Matkoilla nämä ovat äärettömän hyviä, kevyitä ja ei tarvitse takaisin kuljettamisesta huolehtia. Yleensä otan pitemmälle matkalle mukaan tuotteet matkakokoisissa purkeissa, mikäli minulla sellaisia on ja pikkureissuissa käytän näitä pusseja. Mutta uutuuksia pyrin testailemaan, mikäli niitä saan ja niitä en sitten matkoille säästele. Nyt testasin Dynamic Skin Recovery spf 30 kosteusvoidetta. Aurinkoisena päivänä ja kun tuota luntakin paikkapaikoin on, tulee auringonsäteilystä moninkertaista, kun se heijastuu lumesta iholle ja varsinkin silmille. Aurinkolasit ovat ehdottomat ainakin meikäläiselle, muutoin silmäni vuotavat armottomasti. Mutta tähän voiteeseen, tuoksu on tyypillinen aurinkovoiteen tuoksu, mutta mieto sellainen. Voide levittyy hyvin ja tätä voi siis käyttää pelkästään ja tai kosteuttavan seerumin kanssa. Suojaa hyvin normaalissa oloissa aurinkoisina päivinä. Lisäpotkua antaa skinperfect primer spf 30 tämän voiteen kanssa yhdistettynä. Tällä yhdistelmällä voi ulkoilla koko päivän. Dynamic Skin Recovery antoi itsestään hyvän kuvan, vaikka päätinkin säästää tästä neljän pakkauksen sarjasta loput aurinkoisimmille päiville. Tämä saattaa olla meikäläisen seuraava päiväkosteuttaja tulevana kesänä.
 

 

Sain vihdoin ja viimein Lancomen meikkivoiteeni kulutettua loppuun ja totesin, että vaikka se oli hyvä tuote, niin jotenkin näin keväällä, se alkoi tuntua liian paksulta. Päätin kokeilla tätä Sheer Tint  light meikkivoidetta, sillä olin kuullut siitä kehuja. Ensimmäisenä päivänä laitoin vain pelkän tuotteen  kosteusvoiteen päälle. Ei se valitettavasti peittänyt riittävästi meikäläisen nenää ja poskipielissä olevaa punaisuutta ja couperosaa. Ohimoilla ja kasvojen sivuosilla iho näytti luonnollisen kauniilta. Peitin peitevoiteella, joka minulta oli täysin jäänyt käyttämättä (Lancome) ja siten sain suht ok tuloksen.
Seuraavana aamuna kokeilin skinperfect primeria alle ja meikkivoide päälle. No, ei ne punaisuudet peittyneet tarpeeksi ja kun taas sivelin peitevoidetta, oli lopputulos pakostakin paksuhko.
Kolmantena aamuna, en siis antanut periksi vielä, laitoin skinperfct primerin alle, peitevoide sen päälle ja sitten meikkivoide ja nyt näytti paremmalta. Meikki pysyi hyvin koko päivän, vaikka ulkoilinkin ja kiiltämään iho ei alkanut kertaakaan. Sitten aloin tavaamaan uudestaan tästä voiteesta kirjoitettua tekstiä ja tajusin käyttäneeni vain sävytettyä päivävoidetta en meikkivoidetta! Auts ja hohhoijaa! Ehkäpä olen aamuisin niin väsynyt, etten ollut tuota paremmin asiaan perehtynyt ja siispä testasin sitten sitä toista Cover Tint tuotetta ja johan peitti punaisuuden, toki tarvitsi alleen primerin, mutta jälki oli aivan toinen. Hyvä vaalea sävy ja koostumus hieman paksumpaa kun Sheer Tintin, mutta niinhän sen täytyykin, jotta se pääsee tasoittamaan ihon sävyä. Iho säteili, pysyvyys oli myös hyvä ja kiiltämistäkään ei tapahtunut, tätä saatan todella harkita seuraavaksi meikkivoiteeksi.

Ovatko tuotteet sinulle tuttuja ja millaisia kokemuksia sinulla on näistä?

                                                                With love,
                                                            M

2 Comments

  • Inkeri Valtonen

    Tosi kiva, että olet tykännyt Dermalogican tuotteista. En halua tyrkyttää mainontaa blogissi, mutta tämä säästää kuluttajilta muutaman kympin. Eli meillä on nyt tarjouksessa Skin Dynamic Recovery sk30 ja Cover Tint sk20. Alennus on yli 20% ja se on voimassa maaliskuun loppuun.
    Voit poistaa tämän kommentin, jos se ei mielestäsi sovi blogiisi.

    Aurinkoista kevätviikonloppua toivottelee Inkeri Valtonen

  • Mysterious M

    Kyllä tämä mainos saa olla, jotta ihmiset innostuisivat kokeilemaan tuotteita. Huvittaa vieläkin, että montaa eri kosteusvoidetta tuli pläjäytettyä päällekkäin ja ei peittynyt punakka naama!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *