Muoti

Tulle skirt

Kuvat Pinterest

Nyt on monessa blogissa hehkutettu näitä tulle skirts eli tyllihamosia. Minä jopa onnistuin pinterestin saloja ratkomaan, eli sain luotua tilin, jonne näitä hamosia keräsin. Kyllä nämä ovat ihastuttavia. Yritin kyllä ehdottaa tämmöistä hametta nuoremmalle tyttärelleni, mutta mini m ei näistä vielä oikein innostunut. Ehkä tulee pikkulapsiajat mieleen ja pelkää, että rinnastetaan sellaiseksi.
Värit näissä ovat ihanan pastellisävyjä ja kauniita.  Jotenkin tämä hameen pituus ja muoto tuovat mieleen 60-luvun. Mutta mikäs siinä, kerrankin on sopiva pituus myös aikuisemmalle naiselle. Itse olen silmät kiiluen etsiskellyt näitä, muttei ole vielä silmiini osunut. Tässä taitaa käydä taas klassisesti ja minä painelen Eurokankaaseen tylliä ostamaan. Katsotaan sitten voinko sen ylleni laittaa. Mustan  pliseeratun hameen löysin HenkkaMaukasta viime viikolla, mutta juuri siinä puuterinsävyssä oli kaikki pienet koot menneet ja jäljellä oli taas vain kokoa 44. Niin mun tuuriani. Nyt täytyy vain etsiä oikeanlainen yläosa, mutta uskon, että hameella on varmasti käyttöä.
Kiinnostaako tyllihamonen sinua?

                                         With love,
                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *