remontoiminen,  Sisustaminen

Seinään uutta ilmettä

No niin! Nyt on tultu siihen pisteeseen, että on aika toimia. Minulla on suunnitelma makuuhuoneemme muutokseen, jota ajattelin työstää pikkuhiljaa. Aluksihan minulla oli vain tarkoitus tehdä sängynpääty, mutta kun aikani levittelin valkoista kangasta, alkoi tulla sellainen fiilis, ettei se voi olla pelkkä valkoinen, vaan siinä pitää olla jotain särmää. Löysin sitten Tainan lahjoittamasta kasasta pari yhdistelmää ja niitä aloin sitten hiomaan ja sovittelemaan meidän makuuhuoneeseen.
 Olen muutama vuosi sitten maalannut ja käsin töpötellyt hopealasyyrillä kukkamaisia tähtiä tai tähtikukkia, kuinka vain, päätyseinään. Nyt ne eivät kyllä ollenkaan sovi valitsemieni kankaiden kanssa yhteen, sillä kokonaisuudesta tulisi liian busy. Niinpä marssin maalikauppaan alkuviikosta. Halusin hopean sävyistä maalia, mutta turkanen, kuinka maalikin voi olla kallista. En siis ostanut erikoismaalia, vaan päädyin perusharmaaseen perusmaaliin. Kotona mieheni avasi purkin ja kappas maali näyttikin ihan valkoiselta. Takaisin maalikauppaan eli Bauhausiin ja miettimään, että kuinka sen voisi vielä sävyttää enemmän harmahtavaksi. Luulin sen olevan helppoa, mutta ei se olisi kunnolla onnistunut ja väristä olisi tullut vähän mitä sattuu. Okei, näillä mennään, koska myyjätyttö lupasi, että kyllä väri tummuu kuivatessaan ja koska laitan väriä kaksi kerrosta, niin sekin auttaa syventämään väriä. Lisäksi nappasin mukaani kimallepölyä kullanhohtoisena, jos sillä sitten tehostaisin seinää.

Tässä siis seinä ja kukat, jotka haluan peittää. Lasyyrimaali on liian vetistä peittämään näitä, joten pakko olla kunnon maalia. Taustaväri on kuvassa pelottavan vaaleanpunainen, mutta oikeasti se on maitokahvin värinen.

 

Tässä on juliste, josta sain vähän inspistä tähän huoneen makeoveriin. Nimittäin tämä on mieheni tekemä ”löytö” poikamiesvuosilta ja edelleen tärkeä hänelle, ei minulle. Tämä oli kyllä edellisessä asunnossa seinällä, mutta kun muutettiin, pistin Jamesin jäähylle. Viimeaikoina se on alkanut vaarallisesti nojailemaan makkarin seinään, osasyynä walk-in-wardropen remontti, jossa se oli piileskellyt nämä vuodet. No, onhan tämä makuuhuone myös miehen, joten ehkäpä James Bond may be back.
Katsotaan, mitä saan tässä lähipäivinä aikaiseksi, sillä mies lähti juuri sopivasti ulkomaille työmatkalle, joten minulla on aikaa sotkea ja touhuta oman mielen mukaan.

                                           With love,
                                                  M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *