Kosmetiikka,  Tuoksut

Victoria´s Secret -tuliaiset

Mieheni siis palasi parin päivän työmatkalta kotiin viime yönä ja me kävimme tyttöjen kanssa noutamassa matkalaisen kotiin. Miehellä oli lennon vaihto Köpiksessä ja kuinkas ollakaan, tämän kun tytöt kuulivat, tuli heti tuliaistoivomus: Victoria`s Secret. Miesparka. No, onneksi hän on tottunut tuliasten hankkimiseen ja vielä tutulta lentokentältä, niin ehkä se ei ole niin rasittavaa.
Tekstarilla hän vielä ilmoitti, että huonosti kävi, sillä kaupat olivat menneet jo kiinni. Tytöt eivät tätä uskoneet ja isänsä tuntien, tiesivät tämän huijaavan. Olihan siellä vaaleanpunainen raitakassi matkatavaroiden seassa ja tämmöisiä sieltä paljastui.

Ensimmäisenä valinnan sai tehdä m ja hän ihastui tähän Strawberry and Champange viettelevään hedelmäiseen tuoksuun koostuen villimansikoista ja kuplivasta samppanjasta. Mukana ihoa pehmentävä aloe vera ja rauhoittava kamomilla.

Toisena valitsi mini m tämän Endess Love tuoksun. Usko ikuiseen rakkauteen on vastustamattoman raikas tuoksu höystettynä romanttisilla omenankukilla. Mukana ihoa hoitava aloe vera ja rauhoittava kamomilla.

 
Minä sain valita viimeiseksi ja minulle jäi tämä Simply Breathless, jossa on mandariini ja viettelevä freesia yhdistyneenä huumaavaksi tuoksuksi. Kaikki nämä tuoksuthan ovat fragrance mistejä, joten nämä ovat kevyempiä tuoksuja  ja lähinnä vartalolle suihkuteltavia. Minulle tämä on uusi opeteltava asia, sillä olen tottunut vain suihkauttamaan hajuvettä korvan taakse. Mutta oppia ikä kaikki.
 Iso halaus ja kiitos tuliaisista miehelleni.
 
With love,
M
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *